Hij geeft geen fooi in de pizzeria: de pizzabakker neemt twee keer op rij wraak

Janine image
door Janine

03 Maart 2024

Hij geeft geen fooi in de pizzeria: de pizzabakker neemt twee keer op rij wraak
Advertisement

Relaties met andere mensen zijn niet altijd gemakkelijk: het opbouwen van langdurige vertrouwensbanden vereist tijd, eerlijkheid en toewijding. Sommige interacties met anderen zijn echter oppervlakkiger van aard en dit vereist een heel andere aanpak.

Wanneer we bijvoorbeeld praten met een winkelbediende, een caissière enzovoort, kunnen we niet verwachten dat we als echte vrienden worden behandeld, toch? Aan de andere kant zouden er ook geen situaties moeten ontstaan waarin je zelfs wraak neemt op de persoon tegenover je... toch is dat precies wat er gebeurde met de hoofdpersoon van dit verhaal.

via Reddit

Het verhaal van het onrecht dat de klant heeft geleden

Het verhaal van het onrecht dat de klant heeft geleden

@sarangpande27/X - Not the actual photo

Een klant van een pizzeria werd op zijn zachtst gezegd geconfronteerd met een ongelukkige situatie: hij wendde zich tot het populaire Reddit-forum om zijn verhaal te vertellen...

De man in kwestie was met een paar vrienden naar een bekende Amerikaanse pizzeria gegaan om er een gezellige avond door te brengen, maar hun plannen werden abrupt de grond ingeboord. Hun idee was om een afhaalpizza te bestellen, een paar stukken pizza, om vervolgens elders met z'n allen van die maaltijd te genieten. 

Nog voordat ze het restaurant verlieten, stuitten de jongens echter op een groot probleem: ze kregen de rekening gepresenteerd terwijl hun pizza in de oven was, en de hoofdpersoon van het verhaal merkte het item “fooi” op en streepte het door, waardoor hij geen geld achterliet als fooi. Op dat punt merkte degene die hen achter de toonbank bediende dat detail op het bonnetje op en moet het oneens zijn geweest met die keuze...

Advertisement

Het commentaar van de gebruikers van het forum

Het commentaar van de gebruikers van het forum

Drazen Zigic/Freepik - Not the actual photo

In feite bleef de pizza in de oven... de jongens kregen uiteindelijk eten voorgeschoteld dat volledig verbrand en letterlijk oneetbaar was! Ze wezen op het overduidelijke probleem en zonder blikken of blozen begon de pizzabakker nog wat stukken pizza op te warmen.

Deze keer minder lang, maar opnieuw was het eten van de jongens aangebrand: "Deze keer was de pizza die we kregen niet genoeg aangebrand om teruggestuurd te worden, op sommige plekken was het zwartgeblakerd, maar toch redelijk”, schreef de jongen. Hij zwoer dat hij nooit meer een voet in die pizzeria zou zetten: het was duidelijk dat hij slecht bereid eten had gekregen, alleen als wraak voor het niet geven van fooi.

Velen hebben gereageerd op het incident, laten we eens kijken naar de reacties en het advies van sommige gebruikers: "Als ik jou was, zou ik die tweede partij verbrande pizza ook teruggestuurd hebben: het gedrag van de persoon die je bediende was gewoonweg onaanvaardbaar", schreef iemand , "Misschien was de schade die ze aan je eten toebrachten niet toevallig", suggereerde een ander, maar op dit punt kwam de auteur van het bericht tussenbeide en schreef: “De sluwe glimlach die die persoon me gaf was heel welsprekend: ik twijfel niet aan de kwade trouw achter wat er gebeurde. Wat zou jij je in zo'n situatie hebben gedaan?

Advertisement