Influencer besluit haar 12-jarige dochter van school te halen, zodat zij in haar voetsporen kan treden

Janine image
door Janine

19 December 2023

Influencer besluit haar 12-jarige dochter van school te halen, zodat zij in haar voetsporen kan treden
Advertisement

Het uitoefenen van het beroep van een van je ouders is voor laatstgenoemden een bron van trots en de reden is duidelijk: het kan alleen maar een genoegen zijn om te weten dat je zoveel passie hebt getoond voor het werk dat je doet, dat het ervoor zorgt dat een kind in jouw voetsporen wil treden.

Het is echter ook normaal om een ​​bepaalde invloed op kinderen te hebben en daarom moeten we ze altijd laten beslissen door ze alle mogelijke opties te laten zien. Een moeder en influencer besloot haar 12-jarige dochter haar vak beter te laten begrijpen en haalde haar van school.

Advertisement

Een originele keuze

Een originele keuze

@ kat_clark_/Instagram

We hebben het over Kat Clark, 37 jaar oud, een beroemde Australische influencer met meer dan 5.000.000 volgers op haar sociale accounts. Ze is de moeder van Latisha, 20, en Deja, 12. Naast haar populaire video's op internet is de influencer presentatrice van een beroemde Australische podcast: "Basically Besties".

De vrouw werkt zij aan zij met haar oudste dochter, die met haar deelneemt aan de podcast en talloze video's, maar ze verklaarde onlangs dat haar carrière ook haar jongste dochter lijkt te interesseren: "er openen zich momenteel interessante kansen voor haar", onthulde ze.

Maar dit besef bracht de 37-jarige ertoe een keuze te maken: het meisje van school halen. Haar plan is om haar het hele volgende jaar thuis te laten studeren, aangezien "sociale media een grote tijdsinvestering vergen om professioneel gezien uit te buiten”, verklaarde hij. “Het oude lesrooster van schoollessen was niet langer verenigbaar met het vooruitzicht van haar carrière als influencer”, voegde de vrouw eraan toe.

Advertisement

De drie influencers

De drie influencers

@ kat_clark_/Instagram

De jonge moeder is van mening dat dit het perfecte moment is voor de 12-jarige om “de wereld van influencers” te ervaren en als het haar niet bevalt, zal ze haar steunen bij elke keuze die ze maakt: “ze zal het jaar daarop altijd zonder problemen kunnen beslissen om weer naar school te gaan", benadrukte de Australiër tijdens een interview.

Thuis studeren is waarschijnlijk een droom van veel kinderen, maar misschien is het niet een ervaring die echt vergelijkbaar is met de ervaring die wordt geboden door naar school te gaan in nauw contact met leeftijdsgenoten. Maar veel van haar volgers waren, toen ze het nieuws van haar beslissing hoorden, meer dan voorstander: "als ik mijn kind volwassen genoeg zou zien en al sterk gericht was op een beroep, zou ik er geen probleem mee hebben hem de school te laten verlaten", bekende iemand; “als leraar wil ik zeggen dat het nutteloos is om een ​​jongere te dwingen naar school te gaan als dat niet bij hem past", schreef een ander.

Het lijkt er dus op dat kleine Deja binnenkort samen met haar zus en moeder op de beroemde podcast zal verschijnen. Kat wilde er graag op wijzen dat ze haar dochters leert om altijd zichzelf te zijn en nooit voor iemand te veranderen, en dat ze ook graag met hen samenwerkt: "het is geweldig, het is alsof ik met mijn beste vrienden werk". Wat vind jij van haar ideeën?

Advertisement