25-jarige bevalt achterin haar auto op de parkeerplaats van McDonald's

Janine image
door Janine

26 Januari 2024

25-jarige bevalt achterin haar auto op de parkeerplaats van McDonald's
Advertisement

Een nieuw wezen op de wereld brengen is even natuurlijk als buitengewoon ontroerend, maar laten we zeggen dat er een "proces" gevolgd moet worden vanaf het moment van een bevestigde zwangerschap tot aan de geboorte. Kortom, tegenwoordig weten we tijdens elke fase van de zwangerschap hoe we moeten handelen, welk voedsel we moeten eten, welk gedrag absoluut moet worden vermeden, enzovoort.

Alles is behoorlijk bestudeerd en “staat al geschreven", behalve de werkelijke dag van de geboorte van de baby: de datum is bij benadering en blijft daarom een ​​van de weinige variabelen waarop moeilijk te focussen is. Over het algemeen is dit geen probleem, maar wat als het kind “besluit” om in een ongemakkelijke en ongeschikte omgeving te verschijnen?

Een onvergetelijke nacht

Een onvergetelijke nacht

@analysia.rivera/Facebook

Analysia Beck, 25, en haar partner Daniel, 27, zijn zeker geen twee onervaren mensen als het om het ouderschap gaat: ze zijn ouders van Jayce, 3 jaar oud, en Aubriella, 17 maanden. Er overkwam hen echter iets volkomen onverwachts bij de geboorte van hun derde kind.

"Toen ik verhalen hoorde over moeders die buiten het ziekenhuis bevielen, op vreemde plaatsen, kreeg ik de rillingen: het is altijd een van mijn ergste nachtmerries geweest", vertelt de jonge vrouw. Het lot wilde echter juist die angst werkelijkheid maken.

Toen Analysia in de 38e week van haar zwangerschap was, begon ze wat ongemak te ervaren: een pijn die een voorbode kon zijn van een naderende bevalling. De vrouw dacht dat het nog geen tijd was om te bevallen en had deze tekenen geïnterpreteerd als vals alarm, maar ze had het mis.

Kort daarna namen nieuwe pijnen alle twijfel weg en werd het de 25-jarige plotseling duidelijk: haar vliezen waren gebroken. Ze was nog net op tijd om haar moeder thuis te laten komen en op hun kinderen te passen, of de vrouw zat hijgend in de auto terwijl haar man wegreed naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. "Daniel je moet stoppen, het voelt alsof ik bovenop de baby zit: we komen niet op tijd".

Advertisement

De schattige bijnaam van het kind

De schattige bijnaam van het kind

@analysia.rivera/Facebook

En het was precies zo: de baby stond op het punt geboren te worden! Daniel wist dat hij snel iets moest doen, dus besloot hij de parkeerplaats van een McDonald's op te rijden en belde op dat moment om hulp. Alsof dat nog niet genoeg was, was er die nacht, om vier uur, een sneeuwstorm.

Analysia was naar de achterkant van het voertuig, een SUV, gegaan en ging liggen, klaar om te bevallen van de baby. Toen er hulpverleners kwamen, waren de twee niet langer alleen: Micah was al geboren. Het ambulancepersoneel was net op tijd gearriveerd om eerste hulp te verlenen aan de pasgeborene, maar er was een vreemd detail met betrekking tot de pasgeborene dat de vrouw zorgen baarde: de kleine had een blauwachtige kleur.

De baby werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht en zijn toestand werd vastgesteld: hij was kerngezond en had allerlei tests ondergaan om dit te bevestigen. Nadenkend over wat hen was overkomen, besloot het stel het kind de bijnaam “little McFlurry” te geven, een verwijzing naar een van de meest iconische ijsjes die de grote Amerikaanse fastfoodketen verkoopt: “we vonden dat tussen het koude weer, de sneeuw en zijn bijzondere kleur op dat moment, de bijnaam goed bij hem zou passen”, grapten ze.

Gelukkig liep alles goed af voor het mooie gezin, dat wederom een prachtig schepsel onder zijn leden mag rekenen, maar de twee jonge ouders zullen die ongelooflijke nacht zeker nooit vergeten!

Advertisement