Ze bevalt van een vijfling en na 1 jaar is ze weer zwanger: en dan te bedenken dat ze aanvankelijk geen kinderen kon krijgen

Janine image
door Janine

04 Maart 2024

Ze bevalt van een vijfling en na 1 jaar is ze weer zwanger: en dan te bedenken dat ze aanvankelijk geen kinderen kon krijgen
Advertisement

Een kind krijgen is het mooiste wat er kan gebeuren. Kinderen zijn een geschenk, ze maken ons compleet, ze verrijken ons leven en het is mooi om te bedenken dat we een wezen op de wereld hebben gebracht dat in de toekomst zal floreren. Ouders worden is dus een uniek gevoel, maar we kunnen niet ontkennen dat het ook vermoeiend is, vooral als er niet één kind wordt geboren, en zelfs niet twee of zelfs drie.

Geboorten met meer dan drie kinderen? Ze bestaan ​​en ze zijn niet eens zo zeldzaam, en een getuigenis wordt vertegenwoordigd door het verhaal waarover we je willen vertellen en waarvan de hoofdpersonen een vijfling is, met een daaraan verbonden verrassing. Laten we eens kijken waar het over gaat.

Advertisement

Een werkelijk speciale bevalling

Een werkelijk speciale bevalling

Haylee Ladner/Facebook

Het komt niet vaak voor dat we geboorten met meerlingen zien met meer dan twee of drie kinderen, maar het is niet onmogelijk. Natuurlijk zijn het situaties die niet vaak voorkomen, maar het zijn prachtige gebeurtenissen die slechts sommige mensen en onder bepaalde omstandigheden tot zegen zijn. Dit overkwam een ​​echtpaar uit Mississippi, Haylee en Shawn.

De meerlingzwangerschap was niet gemakkelijk, maar ondanks de moeilijkheden, de vermoeidheid van de aanstaande moeder en de voortdurende controles om er zeker van te zijn dat alles goed verliep, werden in februari 2023 5 prachtige kinderen geboren: 4 meisjes en 1 jongen.

Dit beïnvloedde de vrouw duidelijk vanuit fysiek oogpunt, zozeer zelfs dat de artsen haar aanraadden niet nog een keer zwanger te raken. Maar zeg nooit nooit.

Advertisement

Geheel onverwacht nieuws

Geheel onverwacht nieuws

Haylee Ladner/Facebook

Ongeveer een jaar na de geboorte van de vijfling werd het stel namelijk verrastt door een andere gelukkige gebeurtenis: ze verwachtten hun zesde kind. Een onverwachte zwangerschap, niet gepland, maar toch met veel enthousiasme ontvangen.

"Ik had een paar symptomen, maar in eerste instantie dacht ik niet aan een tweede zwangerschap - bekende de vrouw - ik was moe, heel moe, maar aan de andere kant heb ik vijf kinderen, dat kon ook niet anders en bovendien nam ik de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen". De klachten bleven echter aanhouden en daarom raadde haar man aan een zwangerschapstest te doen.

Tot hun grote verbazing kwamen ze erachter dat de ooievaar weer zou komen. Dus begonnen ze controles uit te voeren en de echo bevestigde dat het zesde kind onderweg was. Heel goed nieuws, ook al was het niet gepland, en geen van de twee geloofde nog dat het mogelijk was.

Een kortstondige aanvankelijke angst...

Een kortstondige aanvankelijke angst...

Haylee Ladner/Facebook

"Eerst was ik bezorgd omdat er maar weinig leeftijdsverschil was, en ik was bang voor de moeilijkheden - vertelde Haylee - maar toen dacht ik gewoon om het zesde kind op te voeden, zoals ik deed met de andere vijf. Ze zijn geweldig, ze zijn lief, ze huilen alleen als ze speciale behoeften hebben en kletsen veel, soms vragen we ons af wat ze steeds tegen elkaar zeggen."

En dan te bedenken dat het stel altijd al een groot gezin wilde hebben, maar dat het in het begin ingewikkeld was om zwanger te raken. Twee miskramen hadden hen op de proef gesteld, dus wendden ze zich tot gespecialiseerde instellingen en vroegen om hulp. Daar de ontdekking van de meerlingzwangerschap en vervolgens de zesde baby. Zes prachtige kinderen om onvergetelijke momenten mee te beleven. Zeldzame omstandigheden, moeilijk misschien, maar juist daarom uniek.

We hopen dat hun gezinsleven steeds mooier zal zijn en dat ze zich elke dag meer en meer zullen kunnen verheugen.

Advertisement