Stel staat op het punt een kind te krijgen, maar een paar uur voor de bevalling besluiten de twee man en vrouw te worden

Janine image
door Janine

02 Maart 2024

Stel staat op het punt een kind te krijgen, maar een paar uur voor de bevalling besluiten de twee man en vrouw te worden
Advertisement

Van iemand houden betekent dat je je hele leven samen wilt doorbrengen, mooie momenten wilt delen, elkaars schouder wilt zijn en elkaar door dik en dun wilt steunen. Samen zijn betekent ook een gezin en kinderen willen, en hopen dat het gevoel nooit verdwijnt, maar steeds sterker wordt.

Liefdesrelaties die lang duren en worden bekroond met een huwelijk en de komst van een kind zijn prachtig en doen ons dromen. Daarom willen we de romantische relatie tussen twee jonge mensen die het hoogtepunt bereikte op spectaculaire wijze delen.

Advertisement

Het verhaal

Het verhaal

Saint Luke's East Hospital/Facebook

Na een jarenlange relatie is het normaal dat twee mensen willen trouwen. De verbintenis wordt officieel, het gevoel wordt sterker en de emotie stijgt. Bedenk eens wat iemand zou voelen als slechts een paar uur na het jawoord ook de eerste baby zou arriveren. Het zou eenvoudigweg uniek en onbeschrijfelijk zijn. Denk je dat het niet mogelijk is? Dan heb je het mis, want dat is precies wat Sara en Brandon hebben meegemaakt, die niet alleen man en vrouw werden, maar ook mama en papa. En dat allemaal in een tijdsbestek van een paar uur en op een heel bijzondere manier.

De twee jonge mensen hadden besloten te trouwen en verwachtten hun eerste kind. Een normale zaak - het overkomt veel paren - maar helaas mislukten de plannen plotseling en veranderden volledig.

Wat is er gebeurd?

Advertisement

Wanneer de plannen overhoop worden gehaald…

Wanneer de plannen overhoop worden gehaald…

Saint Luke's East Hospital/Facebook

Sara en Brandon hadden hun trouwdatum vastgesteld op 16 februari, enige tijd vóór de geboorte van hun kind. Ze zouden met z’n drietjes zijn geweest, ook al zat de baby nog in de buik van de aanstaande moeder, maar er zou geen risico zijn geweest dat de twee vreugdevolle gebeurtenissen elkaar zouden overlappen. Maar dit gebeurde niet.

Hun kleintje had een verrassing voor hen in petto, want Sara's vliezen braken eerder dan verwacht en ze moest op 13 februari, slechts drie dagen voor de grote gebeurtenis, met spoed naar het ziekenhuis. Toen ze in het Saint Luke's East Hospital aankwamen, hadden de twee zich erbij neergelegd dat ze de grote dag moesten uitstellen tot wie weet wanneer, maar zelfs daarin hadden ze het mis.

Toen ze hun verhaal hoorden, vroegen de verpleegkundigen van de structuur hen of ze nog steeds van plan waren te trouwen vóór de komst van de baby, en met het bevestigende antwoord deden ze er alles aan om een ​​onvergetelijk huwelijk op de best mogelijke manier te organiseren, ook al waren ze in het ziekenhuis.

Een feest dat op het laatste moment werd georganiseerd

Een feest dat op het laatste moment werd georganiseerd

Saint Luke's East Hospital/Facebook

“Het zorgteam kwam in actie – zo lazen we in een bericht dat op de pagina van het ziekenhuis werd gedeeld – ze versierden de kamer van het stel, maakten een sluier en trouwjurk, regelden een boeket en kochten ook een bruidstaart in de kantine. Matthew, een andere aanstaande vader, bood aan om de ceremonie te leiden. Sara en Brandon trouwden op 13 februari, en hun kleine Oliver voegde zich kort daarna bij de familie, in de vroege uren van Valentijnsdag”.

Een wervelwind van verrassingen, emoties, gebeurtenissen die het stel alleen maar meer verenigden, ook gezien de vroege komst van hun kleintje. Natuurlijk betekende de vroeggeboorte dat de baby enige tijd onder observatie bleef, ondanks dat zijn gezondheid goed was, maar dit had zeker geen invloed op het mooie moment en het geluk van twee jonge, nieuwe ouders.

De ceremonie was perfect, het bruidspaar straalde en zij, in een beslist originele jurk, miste niet eens het traditionele gooien van het boeket.

Wat een emoties...

Wat een emoties...

Saint Luke's East Hospital/Facebook

Een ontroerend verhaal dat laat zien dat er geen bijzonder uitgebreide organisaties nodig zijn om te trouwen. Waar het uiteindelijk om gaat, is dat je de juiste persoon naast je hebt, van hem of haar houdt en niets liever wilt dan samen een ​​gelukkig leven leiden.

We wensen deze prachtige familie het allerbeste toe, in de hoop dat ze samen en op een meer geschikte locatie zowel de bruiloft tussen mama en papa als de komst van kleine Oliver zullen vieren.

Advertisement