Ze verstoppen een microfoon in het pak van hun vierjarige dochter en registreren haar woorden terwijl ze skiet

Janine image
door Janine

23 Maart 2024

Ze verstoppen een microfoon in het pak van hun vierjarige dochter en registreren haar woorden terwijl ze skiet
Advertisement

Er zijn momenten waarop we alleen zijn met onze gedachten en nadenken over wat we doen. Op deze momenten gebeurt het dat we commentaar geven op iemands daden, nadenken over wat we doen en wat de mogelijke consequenties zijn. Is het je ooit overkomen dat je in jezelf praatte, nadacht, jezelf vragen stelde?

Het overkomt iedereen en uiteraard ook kinderen. Maar hoe kunnen we hun gedachten en woorden begrijpen terwijl ze alleen zijn of niet dichtbij ons zijn? Twee ouders vonden een manier en het resultaat was hilarisch.

Advertisement

Een geniaal idee om achter de gedachten van je dochter te komen

Een geniaal idee om achter de gedachten van je dochter te komen

@chasing.sage/Instagram

Het gezin in kwestie bevond zich in de sneeuw toen de moeder en vader van een 4-jarig meisje besloten een microfoon in het skipak van het kleine meisje te “verstoppen”. Net als haar vader Robert en moeder Samantha probeerde ze ook de kunst van het snowboarden uit en haar ouders waren erg benieuwd naar haar gedachten terwijl ze daarmee bezig was. Vandaar het idee van de microfoon en de recorder, waardoor ze hilarische resultaten konden behalen.

Het meisje vindt het leuk om allerlei soorten pakken aan te trekken, van dinosaurussen tot vlinders. Elk personage zou haar kunnen karakteriseren tijdens de afdalingen, maar wat bewondering, tederheid, waardering en vele andere gevoelens oproept bij degenen die de video's bekijken die op sociale media zijn gepubliceerd, is de gedachten die ze heeft en de dingen die ze tegen zichzelf zegt tijdens de afdalingen.

Advertisement

Laten we eens nadenken over wat we doen...

Laten we eens nadenken over wat we doen...

@chasing.sage/Instagram

Het meisje is zeer goed in sport, en ondanks enkele uitglijders lijkt ze volledig op haar gemak te zijn op een snowboard en klaar om min of meer grote uitdagingen aan te gaan. Maar wat zou werkelijk haar gedachten?

De bijzondere video is op internet rondgegaan en heeft gebruikers gefascineerd. We zien de kleine hoofdpersoon worstelen op de piste, terwijl haar ouders naast haar haar volgen en haar optreden filmen. Op de achtergrond zijn er echter geen omgevingsgeluiden, maar de gedachten van de beginnende skiër die, zichzelf aanmoedigend en commentaar gevend op haar pad, de verschillende reflecties neuriet.

"Kijk, papa, en veel plezier - horen we haar zeggen - dit is de afdaling, ik zal niet vallen, maar ik zou kunnen vallen, maar het maakt niet uit, iedereen valt tenslotte".

De reacties op de hilarische video...

De reacties op de video waren talrijk en velen waren ontroerd door de prachtige scène. "Ik kijk er elke dag naar om in een goed humeur te komen" - schrijft iemand; "dit meisje heeft een veel positievere kijk op falen dan ik"; “ik zal niet vallen, misschien wel, maar dat is oké, want iedereen valt: wat een prachtige levensfilosofie" - is te lezen. Er werden nog vele andere woorden van waardering uitgesproken over de video en de kleine hoofdpersoon kreeg veel complimenten.

Het gebeurt niet elke dag dat je op deze manier kunt luisteren naar wat er in de hoofden van de kleintjes omgaat, maar hun gedachten zijn prachtig vanwege de puurheid en lineariteit waarmee ze worden gemaakt. Kinderen hebben geen filters, ze zeggen de dingen zoals ze zijn, ze laten zich niet intimideren door hoe anderen zouden kunnen reageren of wat ze zouden kunnen denken, en om deze reden zijn ze het toonbeeld van onschuld.

Dit kleintje verrukte gebruikers met haar "oprechtheid". Wat vind jij?

Advertisement