Meisje stopt niet met het vragen om kusjes van haar vader: zodra hij stopt, eist ze meer

Janine image
door Janine

21 Maart 2024

Meisje stopt niet met het vragen om kusjes van haar vader: zodra hij stopt, eist ze meer
Advertisement

Laten we eerlijk zijn: je zou kinderen soms willen opvreten. We zouden niets liever willen dan ze stevig tegen ons aan houden, ze overladen met kusjes, ze knuffelen en omhelzen tot ze uitgeput zijn, maar de kleintjes zijn het niet per se eens met dit idee. Er zijn er velen die niet te veel contact willen, die een paar kusjes aannemen - of ze aan ons geven - maar zich dan van ons volwassenen terugtrekken. 

Er zijn echter uitzonderingen die de regel bevestigen, en de foto's die we je willen laten zien zijn daar het bewijs van.

Advertisement

Vader-dochterrelatie

Vader-dochterrelatie

@antv23/Instagram

Een video die op Instagram verscheen, is het web rondgegaan vanwege de tederheid en liefde die in zo’n kort moment is samengevat tussen een vader en zijn dochtertje. Anthony Valenti, zo heet de man, deelde een “romantisch” moment met zijn kleine meid. 

De relatie tussen vader en dochter is meestal erg sterk. We hebben de neiging om te zeggen dat meisjes meer gehecht zijn aan de mannelijke figuur, terwijl jongens meer gehecht zijn aan hun moeder. Of dit nu een algemene regel is en iets dat vaak voorkomt en waargenomen kan worden of niet, het is zeker waar dat een speciale draad de papa en het kleine meisje, de protagonisten van dit filmpje, met elkaar verbindt. 

Er ligt een diep verlangen aan ten grondslag om geknuffeld te worden en zich te laten gaan in de liefdevolle armen van de belangrijkste man in iemands leven. Het is dit dat het meisje in kwestie vergezelt en ervoor zorgt dat ze steeds meer van haar vader vraagt.

Advertisement

"Papa, niet stoppen!"

"Papa, niet stoppen!"

@antv23/Instagram

Zo'n tafereel is niet vreemd, maar ook niet vanzelfsprekend. Het is namelijk niet gezegd dat kleintjes zich zo gedragen en zo vurig vragen om geknuffeld te worden. Op de foto's zie je hoe deze vader de wang van zijn kleine meisje overlaadt met kusjes, maar dan stopt hij. En wat doet zij? Ze vindt een manier om hem te laten weten dat hij niet moet stoppen. Een spontaan, mooi en schattig gebaar dat het hele web ontroert.

Twee keer stopt de man, ook om haar te provoceren, en beide keren vraagt ze om geknuffeld te worden. Als je dan, gezien haar vermoeide oogjes, denkt dat ze op het punt staat in slaap te vallen, dan wordt alles veel duidelijker.

De kleine heeft duidelijke ideeën, ze weet heel goed wat ze wil en verspilt geen tijd om haar papa duidelijk te maken dat hij in geen geval mag stoppen met haar te knuffelen, vooral niet als ze heel moe is.

Een waar wonder...

"Het kleine meisje houdt van knuffelen als ze moe is" - lezen we in het commentaar op de video die Anthony zelf heeft geplaatst. En hoe kun je haar dat kwalijk nemen, gezien de herhaalde verzoeken van het kleine meisje dat niets liever wil dan gekust worden door haar vader.

Gebruikers die de video zagen, waren in vervoering door de tederheid van de beelden. Harten, tranen, glimlachen en nog veel meer vulden het commentaar. Het is voor iedereen een genot om een ​​klein meisje op deze manier te zien reageren op de nabijheid van haar vader. Wie zou zo'n blijk van liefde en zo'n geschenk niet willen?

Heb jij ooit een tafereel als deze met je kinderen meegemaakt?

Advertisement