Hij geeft zijn stoel in het vliegtuig niet op en scheidt de kinderen van hun ouders: een passagier maakt hem verwijten waar iedereen bij is

Janine image
door Janine

21 Mei 2024

Hij geeft zijn stoel in het vliegtuig niet op, waardoor de ouders van hun kinderen worden gescheiden
Advertisement

Als je op reis gaat en het vliegtuig als vervoermiddel kiest, weet je al dat je te maken krijgt met bepaalde bureaucratische rompslomp: tickets moeten van tevoren worden geboekt om niet op het laatste moment met onaangename ongemakken te worden geconfronteerd en je moet ruim op tijd op het vliegveld zijn voordat de vlucht vertrekt.

Wat moeilijk te voorzien is, zijn mogelijke meningsverschillen met andere passagiers: het is niet vanzelfsprekend dat de vlucht soepel zal verlopen. De hoofdpersoon van dit verhaal weet er alles van: hij kwam in een zeer ongemakkelijke situatie terecht... laten we eens kijken wat er gebeurde.

via Reddit

Advertisement

Het verhaal van de passagier die “slachtoffer” is van kritiek

Freepik

De hoofdpersoon van het verhaal wendde zich tot het populaire forum Reddit om te vertellen wat hem was overkomen.

"Ik zat op een acht uur durende vlucht, ik had ruim van tevoren een stoel aan het gangpad geboekt en een speciale maaltijd voor mijn gezondheid”, maakte de man duidelijk. Hij had dus rustig plaatsgenomen, klaar om van de reis te genieten. Hij kon niet weten hoe onaangenaam het zou worden.

"Een gezin vroeg me om van stoelen te ruilen: ze wilden dat de laatste van hun 3 kinderen naast de moeder kwam te zitten. De vader zat iets verder weg van zowel de vrouw als de kinderen, dus het was duidelijk dat het hele gezin geen van de stoelen had gereserveerd en volledig op een willekeurige toewijzing had vertrouwd”, merkte de man op.

Aanvankelijk was de man voorstander van de wijziging, maar toen realiseerde hij zich: "Ik dacht dat ik mijn stoel aan het gangpad zou moeten opgeven voor die in de tegenoverliggende rij, maar in plaats daarvan zou ik op een stoel in het midden moeten zetten. Dat was ik niet van plan", verklaarde de man toen. Vanaf dat moment begonnen de problemen.

Advertisement

De ruzie met de onbekende

Pexels

De jongen wees het voorstel van de familie dus af, maar dit viel niet bepaald in goede aarde bij een andere passagier die de discussie had afgeluisterd: "Hij bood aan om met mij te ruilen om die moeder een plezier te doen. Ik legde nogmaals uit dat ik onder geen beding op een middelste stoel ging zitten en dat ik een speciale dieetmaaltijd had besteld", vertelt onze hoofdpersoon.

De persoon die zich had opgedrongen begon echter luid te spreken en liet zich door de hele passagierscabine horen: "Ik hoop dat u zich realiseert dat u een gezin uit elkaar haalt!”, zei de man nadrukkelijk zodat alle aanwezigen het konden horen. Alsof dat nog niet genoeg was, vertraagde de aandacht die de ruzie trok het instappen van de laatste passagiers die aan het boarden waren...

“Begrijpen jullie wat er gebeurd is? Die kerel denkt dat zijn stoel speciaal is in plaats van een gezin samen te brengen!”, bleef de onbekende zeggen. Uiteindelijk nodigde de hoofdpersoon van het verhaal hem uit om te stoppen met hem zwart te maken en na een paar minuten was de kwestie voorbij. Wie vind jij dat er gelijk had?

Source:

Reddit

Advertisement