Passagier laat stewardess huilen: collega komt tussenbeide om haar te verdedigen (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

24 Maart 2023

Passagier laat stewardess huilen: collega komt tussenbeide om haar te verdedigen (+ VIDEO)
Advertisement

Er zijn veel mensen die vliegen voor zaken of plezier. Over het algemeen lopen lijnvluchten "soepel" en hooguit kun je wat turbulentie in verband met slecht weer meemaken, niets om je zorgen over te maken.

Luchtvaartmaatschappijen beschikken tegenwoordig over de meest uitgebreide gemakken om zelfs urenlange reizen comfortabeler te maken. In dit geval worden we tijdens onze vliegreizen bijgestaan ​​door bijzondere medewerkers: de stewardessen en stewards. In het verhaal van vandaag zijn twee stewardessen de hoofdrolspelers van een gebeurtenis die allesbehalve comfortabel is.

via Independent

Tarun Shukla/Twitter

Tarun Shukla/Twitter

Het verhaal speelde zich af tijdens een vlucht van IndiGo, op de route Istanbul-Delhi, waar een kort gesprek tussen een klant en een stewardess snel uit de hand liep

De discussie begon omdat de man (de klant) niet tevreden was met de keuze van zijn maaltijd: tijdens de vlucht had hij een andere maaltijd besteld dan hij voor het instappen had aangegeven en dus had de stewardess hem verteld dat het niet langer mogelijk was om het menu te wijzigen, aangezien het bedrijf maaltijden aan boord laadde op basis van de voorkeuren die de passagiers voor het opstijgen hadden uitgesproken.

De man waardeerde dat antwoord niet en schold de stewardess uit waardoor ze in tranen uitbarstte. Een collega van de slecht behandelde vrouw tolereerde de onbeleefde houding van die klant niet en greep meteen in.

Advertisement
Tarun Shukla/Twitter

Tarun Shukla/Twitter

"Het spijt me meneer, maar u kunt de bemanning niet op deze manier aanspreken. Ik ben bereid om sereen en met alle respect naar u te luisteren, maar u moet bereid zijn hetzelfde te doen”, zei de stewardess die voor haar collega opkwam.

De man bleef klagen en beschuldigde de stewardess ervan haar stem te veel te verheffen. Als antwoord wees de vrouw hem erop dat hij degene was die schreeuwde en na enkele ogenblikken liep de discussie verder uit de hand: “hou je mond!" begon de man, nog bozer, "nee! Jij bent degene die moet zwijgen!”, antwoordde de woedende assistente onmiddellijk.

Uiteindelijk herpakten de twee vrouwen zich en liepen weg van het individu, ook al waren ze zichtbaar nog steeds geschokt door wat er gebeurde. Deze scène werd gefilmd door een van de passagiers en belandde op het net, wat tot verschillende controverses leidde: velen hebben beweerd dat de twee stewardessen meer respect verdienden en dat de vrouw die op die onbeschofte klant had gereageerd het juiste had gedaan; andere gebruikers benadrukten in plaats daarvan het feit dat volgens hen de stewardess die bij de ruzie betrokken was, zich onprofessioneel had gedragen. Aan welke kant sta jij?

Advertisement