In een vliegtuig strekt de passagier die achter haar zit zijn blote voeten uit onder de stoel en dringt zo haar persoonlijke ruimte binnen

Janine image
door Janine

11 November 2021

In een vliegtuig strekt de passagier die achter haar zit zijn blote voeten uit onder de stoel en dringt zo haar persoonlijke ruimte binnen
Advertisement

Reizen is een van de mooiste dingen ter wereld, maar het kan verschillende onaangename onverwachte gebeurtenissen met zich mee brengen, vooral tijdens de route die je moet afleggen om je bestemming te bereiken. Over de foto van een reiziger die op Reddit te zien is, werd veel gepraat, juist vanwege het incident terwijl ze in het vliegtuig zat. De jonge vrouw zag ineens de blote voeten van de man die in de rij achter haar zat onder de stoel vandaan komen. De domheid en het onbeschofte gebaar van de man schokten het meisje, die niet anders kon dan alles te fotograferen. Is het mogelijk dat je na het betalen van de prijs van een vliegticket ook te maken krijgt met dit ongepaste gedrag van andere passagiers?

via Reddit / brownshout

Reddit / brownshout

Reddit / brownshout

Tijdens het reizen heeft ieder van ons zijn eigen manier om de reis onder ogen te zien: er zijn mensen die naar muziek luisteren met een koptelefoon, mensen die in slaap vallen en mensen die een boek lezen. Maar niemand mag zichzelf ooit toestaan ​​een andere passagier te irriteren, op welke manier dan ook. En als het gedrag van een passagier om wat voor reden ook tot last is voor een andere passagier, moet hij zich verontschuldigen en zijn acties onmiddellijk wijzigen. Helaas gebeurde dit niet bij een passagier die besloot zijn benen te strekken onder de stoel van de ongelukkige passagier in de rij voor hem. Alsof dat nog niet genoeg was, had de onbeschofte passagier zelfs zijn schoenen uitgetrokken!

"De geneugten van internationaal reizen" luidt het bericht dat de jonge vrouw op Reddit publiceerde.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Het is duidelijk dat een stortvloed aan opmerkingen van Reddit-gebruikers gepaard ging met het bekijken van de foto. Er zijn mensen die ironisch reageerden op het onverzorgde uiterlijk van de voeten van de man ("Zijn dat de voeten van de trol die onder de stoel woont?") en degenen die erop wezen hoe onbeschoft dat gedrag in het vliegtuig was ("Eerlijk gezegd zou ik tegen hem gezegd hebben ‘ga met je vieze voeten uit mijn persoonlijke ruimte, dit is ronduit onbeschoft, ik tolereer dit niet’”). Met het vliegtuig kun je bovendien niet eens opstaan ​​en ergens anders gaan zitten om uit de onaangename situatie te komen, dus je moet het in elk geval onder ogen zien.

Het is altijd erg onaangenaam als iemand onze persoonlijke ruimte binnendringt: wat zou jij hebben gedaan in de plaats van het meisje? Schrijf het ons in de comments!

Advertisement