Talloze reizigers stonden voor een berg koffers om die van henzelf te vinden (+ VIDEO)

door Janine

27 Juni 2022

Talloze reizigers stonden voor een berg koffers om die van henzelf te vinden (+ VIDEO)
Advertisement

Luchtreizigers kunnen de angst begrijpen die de meeste mensen voelen over het zoekraken van hun bagage. Elke reiziger stopt er niet alleen kleding in, maar ook kostbare voorwerpen, misschien zijn computer of andere persoonlijke bezittingen die hij niet zou willen kwijtraken. Maar als je zo'n onaangename communicatie zou ontvangen, hoe zou je die dan opvatten? Je wilt hem natuurlijk meteen vinden, maar dat is helaas niet altijd even makkelijk. De beelden die we je willen laten zien zijn daar het bewijs van.

De foto's, gemaakt door enkele passagiers die op de luchthaven van Heathrow in Londen vlogen, tonen een eindeloze uitgestrektheid van achtergelaten of verloren koffers waartussen de arme ongelukkigen hun eigen koffers moesten zoeken. Maar laten we eens kijken wat er is gebeurd en waarom.

via Jiokcareers

Advertisement
Cailin Deas/Twitter

Cailin Deas/Twitter

Soms kan het voorkomen dat er op stations of luchthavens door personeelstekorten, stakingen of soortgelijke redenen verwarrende en wanordelijke situaties ontstaan. Dit kan leiden tot vertragingen, annuleringen van vluchten, of, zoals in dit geval, bagageverlies. Precies wat er gebeurde in Londen, op de luchthaven van Heathrow. Sommige passagiers die in de buurt van de stad vlogen, werden geconfronteerd met een beslist verontrustend tafereel.

Als gevolg van een technisch probleem, zoals gedefinieerd door de structuur, heeft een groot aantal bagage de gang van Terminal 2 overspoeld. Koffers raakten door elkaar en het was niet mogelijk, althans aanvankelijk, om ze te verdelen naar vlucht en stad van vertrek.

Advertisement
Cailin Deas/Twitter

Cailin Deas/Twitter

Om te getuigen van wat er is gebeurd, zijn er verschillende foto's gemaakt door reizigers die de totale verwarring op de luchthaven hebben vastgelegd. "Ik heb nog nooit zoiets gezien" - merkt een gebruiker op. Een ander plaatste op zijn Twitter-profiel een korte clip van chaos, vergezeld van een droevig gezicht, misschien een weergave van wat hij op dat moment voelde. Een reactie op dit bericht luidt: "Je gaat hier voorlopig niet weg”.

Een rampzalige situatie waarvoor het topmanagement van de luchthaven zijn excuses aanbood aan de passagiers en verklaarde dat ze al het mogelijke en in de kortst mogelijke tijd wilden doen om iedereen zijn persoonlijke bezittingen te geven en de orde te herstellen op zo'n grote en drukke luchthaven.

Het was zeker niet prettig om voor een zee van tassen, rugzakken, trolleys en meer te staan, maar er kunnen misverstanden zijn en je moet gewoon proberen zo kalm mogelijk te blijven en geduld te hebben zodat alles zo goed mogelijk kan worden opgelost.

Is jou ooit zoiets overkomen?

Advertisement