Een man met de ziekte van Parkinson laat het ongelooflijke effect van marihuana op zijn bevingen zien! - BekijkDezeVideo.nl
x
Een man met de ziekte van Parkinson…
13 potvissen zijn aangespoeld en overleden: uit maagonderzoek werd een verontrustende conclusie getrokken Hij leert zijn dochtertje om haar steentje bij te dragen in het huishouden: het resultaat brengt een glimlach op je gezicht!

Een man met de ziekte van Parkinson laat het ongelooflijke effect van marihuana op zijn bevingen zien!

09 Oktober 2016 • Door Sarah Nichele
8.868
Advertisement

Ian Frizell is 55 jaar en heeft de ziekte van Parkinson (vroeg stadium). Hij begon met een behandeling om het beven dat typerend is voor de ziekte onder controle te krijgen, maar elke keer als hij de medicatie slikte voelde hij zich hondsberoerd. Hij besloot op zoek te gaan naar een alternatieve behandeling. Hij begon met zelfmedicatie op basis van marihuana en in deze video laat hij het ongelooflijke positieve effect hiervan zien: na een dosis van 30 mg zijn de onvrijwillige bewegingen zichtbaar verminderd en de man beweert ook minder moeite te hebben met praten.

Ondanks de ethische en politieke weerstand dat het product kent, kan niet worden ontkend dat marihuana een grote hulp zijn voor mensen die dagelijks lijden door deze verschrikkelijke ziekte.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt