Een hond weigert zijn gewonde kameraad achter te laten op het spoor: kijk wat er gebeurt als er een trein aankomt... - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een hond weigert zijn gewonde kameraad…
Snelle en doelgerichte training: 6 oefeningen die het verschil maken! Huisgemaakte pindakaas: je hebt geen idee hoe gemakkelijk dit is om te maken!

Een hond weigert zijn gewonde kameraad achter te laten op het spoor: kijk wat er gebeurt als er een trein aankomt...

Door Sarah Nichele
24.426
Advertisement

Als je ervan overtuigd bent dat alleen mensen kunnen samenwerken en zichzelf kunnen opofferen, dan moet je dit artikel lezen. Dit verhaal speelt zich af in de Oekraïne, in het district Oezjhorod om precies te zijn, en het gaat over een gewonde hond die in elkaar is gezakt op het spoor en een tweede hond die met gevaar voor eigen leven weigert om zijn kameraad in de steek te laten...

Een van de twee honden was gewond en zakte in elkaar op het spoor: zijn kameraad bleef ondanks het gevaar voor eigen leven door de naderende treinen trouw aan zijn zijde.

Verschillende mensen waren getuige van dit aangrijpende tafereel en een aantal mensen hebben geprobeerd in te grijpen door de gewonde hond van het spoor te krijgen, maar liepen daarbij het risico om gebeten te worden, waardoor ze het al snel op moesten geven. 

En toen gebeurde er waar iedereen bang voor was: er kwam een trein met hoge snelheid op de twee dieren afgereden...

De twee honden overleefden het passeren van de trein gelukkig, doordat zij zo laag mogelijk in het midden van het spoor gingen liggen. De trein reed over ze heen, zonder dat ze werden geraakt.

Voorbijgangers konden niet geloven dat de dieren dit hadden overleefd en het heldengedrag van de kameraad van het gewonde dier was al helemaal onbegrijpelijk! Hij had weg kunnen lopen, maar in plaats daarvan week hij geen millimeter van de zijde van zijn kameraad en bleef roerloos bij hem liggen tot de trein voorbij was gereden.

Advertisement

Nadat de trein voorbij was geraasd, besloten een aantal mannen om de twee honden koste wat het kost te redden.

Ze wisten de honden van het spoor te krijgen en brachten ze naar het asiel. De honden werden uiteindelijk door hun baasje opgehaald, zodat ze thuis bij konden komen van hun hachelijke avontuur.

Panda en Lucy, zoals de twee kameraden heten, zijn onafscheidelijk en ze hebben ons laten zien wat trouw, vriendschap en opoffering betekent.

Bekijk de video om het angstaanjagende moment waarop de trein nadert te bekijken...

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt