Het hondje wil "de hand schudden" van iedereen die langs zijn kooi loopt: hij zoekt liefde en menselijke warmte - BekijkDezeVideo.nl
x
Het hondje wil "de hand schudden" van…
Zo creëer je op een eenvoudige en goedkope manier een geurige vochtvanger voor in huis Coronavirus: een huiseigenaar doet afstand van de huur en doet de boodschappen voor de huurder in moeilijkheden

Het hondje wil "de hand schudden" van iedereen die langs zijn kooi loopt: hij zoekt liefde en menselijke warmte

16 April 2020 • Door Janine
4.043
Advertisement

Soms kan het gebruik van sociale netwerken de oplossing zijn voor die situaties die hopeloos leken. In een opvangcentrum voor verlaten dieren in de staat Alabama (VS) wachtte een lieve kleine hond genaamd Speck al meer dan anderhalf jaar op een meelevend menselijk wezen om hem mee naar huis te nemen en hem alle liefde te geven die hij nodig had. Elke keer dat iemand langs zijn kooi kwam, stak de hond zijn neus tussen de tralies en gaf zijn pootje als begroeting. Iedereen stopte om hem te aaien en “zijn hand te schudden”.


De directrice van de Bullock County Humane Society, Desiray Miracle-Wilder, vertelde hoe het bijna onmogelijk was om niet te stoppen om die kleine hond te begroeten, met zijn lieve blik en bedoelingen. Op een dag, misschien omdat ze geinspireerd was, besloot Desiray die bijzondere scène met haar mobiele telefoon vast te leggen: Speck gluurde door de tralies van zijn kooi, terwijl hij met zijn poot probeerde contact te maken met de directrice van de opvang. De video heeft duizenden gebruikers bereikt en heeft ook de toekomstige familie van Speck weten te bereiken.

De vlekken op de neus van Speck hadden geen invloed op zijn volgzame en milde karakter: ondanks dat hij in zijn leven veel had geleden, bleef de hond, voordat hij in de opvang belandde, vertrouwen hebben ten opzichte van de mensheid en zijn enige zorg was om iemands hart te veroveren.

Advertisement

De grappige video kwam onder de aandacht van Allie's Hope For Paws Dog Rescue, dat het toevluchtsoord van Speck in contact bracht met de toekomstige familie. Na de publicatie van de video kwamen er heel veel verzoeken van adoptie voor Speck... Nu zal de hond eindelijk gelukkig kunnen rennen op een boerderij, samen met Mike's familie en twee andere viervoetige vrienden!

Voor Speck is het langverwachte gelukkige einde eindelijk aangebroken.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt