17-jarige dakloze liet zijn hond achter in een asiel, maar dankzij onbekenden kan hij haar weer knuffelen

Janine image
door Janine

22 April 2022

17-jarige dakloze liet zijn hond achter in een asiel, maar dankzij onbekenden kan hij haar weer knuffelen
Advertisement

De liefde die een baas met zijn hond verenigt is werkelijk onbeschrijfelijk en ondanks de moeilijkheden van het leven, blijven onze viervoeters een ereplaats in ons hart innemen. Een 17-jarige jongen die onder een brug woonde, ging naar een dierenopvangcentrum om zijn lieve hond achter te laten. De jongen realiseerde zich dat hij haar niet langer kon houden, gezien de omstandigheden, maar hij wilde haar niet zomaar ergens achterlaten. Hoewel het toevluchtsoord vol was, zonder een plaats beschikbaar, was de directeur zo ontroerd door het gebaar van die wanhopige jongen, dat hij ermee instemde om haar te verwelkomen. Gelukkig eindigde de solidariteit met de jongen en de hond hier niet.

via Youtube / WREG News Channel 3

Advertisement

Update: there has been alot of comments of people wanting to help both the boy and his dog- we have passed on some info...

Pubblicato da Senatobia-Tate County Animal Shelter su Martedì 5 aprile 2022

Toen een dakloze jongen opdook in een dierenasiel in Mississippi met een Rottweiler/Duitse herderpup, antwoordde de directeur van het centrum, Kris Robinson, meteen dat er geen plaats zou zijn voor zijn hond. “Tja, ik kan niet meer voor haar zorgen, ik woon onder een brug", zei de jongen tegen Robinson, die onmiddellijk van houding veranderde. "Mijn hart brak", merkte de directeur op, terwijl hij zijn best deed om voor die 4 maanden oude hond, Jada, te zorgen.

De jongen maakte duidelijk dat hij geen geld had om voer voor zijn geliefde hond te kopen en dat de pup al een keer uit de tent was weggelopen, terwijl hij op zoek was naar een baan. Om een ​​toekomst voor zijn hond te verzekeren, had de jongen echter een lange weg afgelegd om haar in dat asiel in veiligheid te brengen. Robinson stemde er toen mee in om Jada te houden en plaatste het hartverscheurende verhaal van die jongen op Facebook, wat talloze positieve reacties opleverde van gebruikers die de jongen en zijn hond graag wilden helpen.

Advertisement

De post was duidelijk: "Dit is waar Jada lag nadat haar baasje haar vandaag had overgedragen aan het asiel, met haar plastic zak met hondenvoer en een deken. Ze is er kapot van. Ik kan echter niet boos zijn op haar baasje. Hij is 17 jaar en zei dat hij onder een brug in Tate County woont. Hij bracht haar naar het asiel en vroeg ons om haar alsjeblieft te houden, want hij kan het niet betalen om voor haar te zorgen. We zitten vol, maar hoe kun je haar niet verwelkomen”.

De hulp liet niet lang op zich wachten: de jongen werd tijdelijk opgevangen in een huis en kon zijn hond weer knuffelen. Het verhaal kwam op het lokale nieuws en was zo succesvol dat een vrouw zichzelf voorstelde als de moeder van de jonge dakloze man; de vrouw zei dat de jongen al een jaar niet was komen opdagen, maar ze wilde dat hij naar huis kwam.

We weten niet hoe het verhaal verder zal gaan, maar wat zeker is, is dat deze jongen in moeilijkheden in staat is geweest om voor zijn hond te zorgen, zelfs in een zo dramatische situatie als de zijne.

Advertisement