Toen deze hond werd gevonden in een kooi, zat ze op het randje van de dood: als je haar nu ziet, herken je haar niet meer terug! - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Toen deze hond werd gevonden in een…
Hij snijdt het pizzadeeg in een bijzondere vorm en maakt een overheerlijke snack! Mexicaans gebakken ijs: de bereiding is gemakkelijker dan je denkt!

Toen deze hond werd gevonden in een kooi, zat ze op het randje van de dood: als je haar nu ziet, herken je haar niet meer terug!

Door Sarah Nichele
3.903
Advertisement

Het politiedepartement van Austin kreeg een telefoontje van een geschokte burger: deze burger vertelde dat hij een kooi had gevonden met een hond dode hond erin. Toen de agenten aankwamen op de plek des onheils konden ze hun ogen niet geloven: de hond in de hond was gelukkig of helaas nog in leven en in zeer slechte conditie.

Als de agenten de kooi naderen, beseffen ze dat de hond nog in leven is. Het dier beweegt echter amper en heeft moeite met ademhalen.

Het dier werd met spoed overgebracht naar een dierenpraktijk: de dierenartsen waren niet heel optimistisch over de overlevingskansen van het dier.

Advertisement

De hond begon echter al snel tekenen van herstel te vertonen nadat er eerste hulp werd verleend.

De hond bleek een teefje te zijn: de arts die haar het eerste had onderzocht doopte haar Sophie. Sophie was nog niet klaar om te sterven en vocht als een leeuw om te blijven leven.

De arts nam Sophie mee naar huis om haar ook 's nachts te kunnen verzorgen. Na een paar uur wist de arts dat hij Sophie wilde adopteren.

Advertisement

Zo gezegd, zo gedaan: Sophie werd geadopteerd en omringd met alle liefde die ze heeft moeten missen aan het begin van haar leven.

Sophie is goed aangekomen en is nu een levenslustige en speelse hond. Ze leeft samen met nog een aantal andere honden en het leven lacht haar weer toe!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt