x
Spendeert een fortuin en neemt zijn…
Met het stellen van deze vraag zullen je kinderen geen woede uitbarstingen meer hebben Ze vlecht de lipjes van blikjes frisdrank... Wat een prachtige creatie

Spendeert een fortuin en neemt zijn werknemers mee naar de Malediven: Hij is de beste werkgever ter wereld!

16 September 2017 • Door Janine
5.841
Advertisement

Als er een prijs bestond voor "meest gelukkige werknemer van het jaar" dan werd die waarschijnlijk gewonnen door de hele staff van Evolve Mixed Martial Arts, want hun werkgever, oprichter van Evolve MMA, heeft hen een vakantie naar de Malediven kado gedaan. Missschien was dat mogelijk omdat, ondanks de crisis, de bedrijven van de gevechtssporten een stijging meldden van 30% in hun balans, maar het is zeker ook te danken aan de wil van de baas, meneer Sityodtong: hij was gul en nam al zijn honderd medewerkers mee op vakantie in een vijf sterren hotel, en besteedde het bescheiden bedrag van 500.000 dollar.


De meest gewilde werkgever heeft een naam: Chatri Sityodtong

foto: Facebook

Chatri Sityodtong is tevens de oprichter van de lega MMA genaamd ONE Championship en eigenaar van andere internationale bedrijven. Hij is bekend vanwege zijn vrijgevigheid naar zijn werknemers ook omdat het niet de eerste keer is dat hij ze mee op vakantie neemt. Eerder waren ze in luxueuze hotels in Thailand en Indonesie. In een interview aan een engelse krant zei Sityodtong: "Veel van mijn medewerkers houden van reizen, maar hebben niet de mogelijkheid om dat te doen. De meesten van mijn team komen uit een situatie van armoede. Voor hen is EVOLVE de mogelijkheid om uit deze situaties te ontsnappen en hun dromen te realiseren."

De Malediven zijn bekend vanwege hun stranden: er is geen betere plek om werknemers te laten ontspannen en de band onderling te versterken.

foto: Facebook
Advertisement

Aan luxe geen gebrek: een ideale ervaring om de batterijen op te laden en met nieuwe energie terug te keren naar het werk.

foto: Facebook

Er is een moment van werken en een moment van ontspanning: Sityodtong is ervan overtuigd dat het genieten van momenten van relax essentieel is om je werk goed te kunnen doen.

foto: Facebook

Ze hebben veel foto's gemaakt als herinnering van hun vakantie samen: ervaringen delen versterkt de band tussen collega's, en daar profiteert het bedrijf weer van!

foto: Facebook

Hier volgt een korte video die de vakantie naar de Malediven samenvat: er zouden meer van zulke werkgevers moeten zijn die zo goed voor hun werknemers zorgen!

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt