x
Terwijl ze op de begraafplaats voor…
Doe het zelf vogelbakjes: leer hoe je dit mooie en NUTTIGE voorwerp kunt maken Bestrijd mieren in huis met deze eenvoudige truc

Terwijl ze op de begraafplaats voor haar overleden zoon bad, kreeg deze vrouw bezoek van een roodborstje

12 September 2017 • Door Janine
8.176
Advertisement

Wat je in dit filmpje ziet zou op een gewoon vogeltje kunnen lijken maar voor deze vrouw met een gebroken hart is zijn verschijning iets onverwachts en prachtig. Sinds haar zoon Jack er niet meer is, gaat mevrouw Marie Robinson vaak naar de begraafplaats en toen ze daar op de derde sterfdag naartoe ging, kreeg de vrouw letterlijk een prachtig roodborstje in haar handen.


"Ik zie het als een teken"

Het roodborstje ging vlakbij mevrouw Robinson zitten, zonder de geringste angst: het zat op de grafsteen van haar zoon, en wanneer de vrouw haar handen opende, kwam het vogeltje spontaan bij haar, de vrouw riep "je bent geweldig!" uit. Marie slaagde erin de gehele scene te registreren met haar telefoon waarin we duidelijk haar emoties kunnen horen op dit zo bijzondere en gevoelige moment.

In de post die zij heeft gedeeld op Facebook schrijft ze: "het is ongelooflijk wat me overkomen is terwijl ik bij mijn geliefde Jack was vandaag; ik zat naast hem en dit gebeurde er. Ja, ik werd emotioneel, ik zie het als een teken van Jack".

Dit is het filmpje van deze bijzondere ontmoeting.

Pubblicato da Marie Robinson su Sabato 1 aprile 2017
Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt