Vader verkoopt per ongeluk de teddybeer van zijn dochter met de hartslag van haar overleden moeder

Janine image
door Janine

27 April 2023

Vader verkoopt per ongeluk de teddybeer van zijn dochter met de hartslag van haar overleden moeder
Advertisement

Alle kinderen ter wereld hebben hun favoriete speeltje, het speelgoed waar ze zich nooit van zouden willen scheiden en dat ze altijd bij zich zouden dragen. Tot de meest populaire behoren ongetwijfeld teddyberen: zachte knuffels die de kleintjes niet alleen vergezellen op hun leuke dagen, maar ze ook 's nachts gezelschap houden, zodat ze zich veilig en geknuffeld voelen. Deze zachte vrienden bestaan ​​al vele jaren, maar nu hebben ze een evolutie doorgemaakt waardoor ze modern zijn geworden en het mogelijk is om geluiden of stemmen te registreren door simpelweg op een knop te drukken en ze vervolgens opnieuw te beluisteren.

Precies zo'n teddybeer had het kleine meisje van dit verhaal, maar haar knuffelbeest bevatte niet de opname van zomaar iets, maar de hartslag van haar moeder.

via Today

Advertisement
Alisdare Hickson/Flikr - Not the actual photo

Alisdare Hickson/Flikr - Not the actual photo

De kleine protagonist van het verhaal is 4 jaar oud en dankzij moderne technologieën kon ze de hartslag van haar moeder registreren in haar favoriete regenboogteddybeer. Helaas werd het knuffeldier door een fout van haar vader aan een kringloopwinkel geschonken, wat het meisje heel verdrietig maakte.

Haar bitterheid kwam niet alleen voort uit het feit dat ze gescheiden was van het voorwerp zelf, maar ook uit het feit dat het dat prachtige geluid bevatte. Haar moeder was helaas overleden en ze zou niet langer de mogelijkheid hebben om de hartslag te registreren en ernaar te luisteren. Toen haar vader besefte dat hij zijn dochter per ongeluk iets vreselijks had aangedaan, probeerde hij het goed te maken.

Hij plaatste een post op het web waarin hij over de kwestie sprak en zei dat hij de regenboogteddybeer had achtergelaten in de winkel van Goodwill in New Tazewell, Tennessee, Verenigde Staten. Hij had uiteraard geprobeerd het meteen op te sporen, maar de knuffelbeer was kort nadat het was geschonken verkocht en ook de winkelmanagers konden de koper niet traceren.

Advertisement
Wallpaperflare - Not the actual photo

Wallpaperflare - Not the actual photo

"Toen de vader bij ons terugkwam en besefte dat het was verkocht, zonk de moed hem in de schoenen. Helaas weten onze medewerkers niet of iets per ongeluk is geschonken of dat het sentimentele waarde heeft", zegt Cindy Dodson, communicatiemanager bij Goodwill - “We doen er alles aan om het bekend te maken en proberen hem te vinden."

De mobilisatie van medeburgers was maximaal en velen deelden de oproep om het nieuws zoveel mogelijk te verspreiden en de koper van de knuffel met de hartslag van de vrouw te kunnen vinden. "De moeder van mijn dochter is er niet meer en haar grootmoeder heeft deze speciale teddybeer voor haar gemaakt met het kloppen van haar hart - schreef de vader van het kleine meisje in de oproep - Als je het vindt of iemand ziet die hem heeft, neem dan contact met ons op en je ontvangt een beloning".

Laten we hopen dat dit snel zal gebeuren, om het kleine meisje het hart van haar moeder terug te geven en haar het gevoel te geven dat ze nog steeds naast haar is, zij het niet fysiek.

Advertisement