Gescheiden vader organiseert een verjaardagsfeestje voor zijn zoon: de moeder wil hem niet deel laten nemen

Janine image
door Janine

24 Juli 2023

Gescheiden vader organiseert een verjaardagsfeestje voor zijn zoon: de moeder wil hem niet deel laten nemen
Advertisement

Helaas hebben niet alle liefdesverhalen een gelukkig einde. Maar misschien betekent dit gewoon dat er een nieuwe relatie om de hoek ligt, klaar om ons nieuwe gelukkige momenten te bezorgen. Misschien voor het leven.

Hoe dan ook, wanneer twee mensen besluiten uit elkaar te gaan, omdat ze misschien niet meer met elkaar overweg kunnen, hebben ze nog steeds met een aantal van hun keuzes te maken. Zoals wanneer ze samen een of meer kinderen hebben: de liefde tussen een stel kan tot een einde komen, maar dit kan nooit gebeuren met de kinderen. Dit ontroerende verhaal bewijst het, dat veel mensen ontroerde en tegelijkertijd boos maakte...

via Twitter

Advertisement
Victor Manuel Alonso Ramos/Facebook/Screenshot

Victor Manuel Alonso Ramos/Facebook/Screenshot

Een jonge gescheiden vader, Victor Manuel Alonso Ramos, wilde zijn geliefde kind verrassen en verbazen: het was zijn verjaardag en daarom had hij bedacht om een ​​leuk feestje te organiseren om zijn 8ste verjaardag te vieren.

Decoraties waaronder kleurrijke ballonnen, opvallende slingers en natuurlijk verjaardagscadeautjes waren aanwezig in de kamer die de man zorgvuldig had voorbereid om het feestelijke evenement te organiseren. Hij had zelfs iemand een gigantisch dinosaurus-kostuum laten dragen om zijn zoon te vermaken.

Alles stond klaar om zijn zoontje te verwelkomen en te vermaken, de taart stond al op tafel, die vol stond met andere lekkernijen en het evenement werd "live" opgenomen om mooie familieherinneringen te creëren. Er was alleen een probleem...

Advertisement
Victor Manuel Alonso Ramos/Facebook/Screenshot

Victor Manuel Alonso Ramos/Facebook/Screenshot

Zijn zoon was er niet. Op het feest dat ter ere van hem werd georganiseerd, was de jarige niet aanwezig: de moeder, en ex-vrouw van de man, had hem geen toestemming gegeven om deel te nemen.

Het is niet duidelijk of het een wrok tegen haar ex-man was, maar één ding is zeker: die vader die zoveel voor zijn kind had gedaan, bleef in tranen achter. "Zoon, als je deze video ooit ziet, wil ik dat je weet dat ik dit allemaal voor jou doe", hoor je de vader zeggen.

"Het is niet eerlijk dat ik als vader een feest heb georganiseerd voor mijn zoon en dat mij de kans is ontzegd om hem te zien, om hem te vieren zoals het moet”, voegt de man bedroefd door de hele kwestie toe.

Velen hebben de video gezien en gaven commentaar in het voordeel van Victor, waarbij ze benadrukten hoe onjuist het is om wrok uit het verleden te laten wegen op je kind: "om hem pijn te doen, deed hij uiteindelijk de jongen pijn"; "wat triest dat dit soort gedrag bestaat"; "het kind had er niets mee te maken en zo waren er uiteindelijk twee verliezers”, zo zijn slechts enkele van de overwegingen die online worden geuit. Wat vind jij ervan?

Advertisement