Meisje is wanhopig omdat ze bang is dat haar schoenen nat worden: haar broer tilt haar op om het te voorkomen (+VIDEO)

Janine image
door Janine

15 Juni 2023

Meisje is wanhopig omdat ze bang is dat haar schoenen nat worden: haar broer tilt haar op om het te voorkomen (+VIDEO)
Advertisement

Het hebben van een oudere broer of zus is een van de mooiste dingen die kunnen gebeuren. Degenen die dit geluk hebben, weten heel goed dat er in de loop van het leven veel botsingen kunnen zijn, misschien misverstanden vanwege totaal tegenovergestelde ideeën, maar ze weten ook dat ze altijd op een broer of zus kunnen rekenen en dat er niemand is die het begrip en de band met hem of haar kan overwinnen. Het hebben van een broer of zus of beide is alsof je een verlengstuk van jezelf hebt en in veel gevallen zou je alles doen om de ander een goed gevoel te geven en hem of haar te beschermen, zelfs tegen kleine alledaagse problemen.

Dat is precies wat de jongen in dit verhaal deed, een oudere broer die iets moois deed voor zijn kleine zusje en die veel mensen raakte met zijn vriendelijkheid. Laten we samen uitzoeken wat hij deed.

via Today

Today/Youtube screenshot

Today/Youtube screenshot

In een video die op sociale media is geplaatst door moeder Kelsey Fowler uit Dayton, Texas, Verenigde Staten, zien we een emotionele uitwisseling tussen een broer en een zus, een moment van pure liefde die het hart raakt en je bijna doet huilen. Op de beelden is een klein meisje te zien dat, wanhopig voor een kleine plas, niet in staat is om te bewegen om verder te lopen omdat ze bang is dat haar nieuwe schoenen vies kunnen worden.

Hoewel moeder Kelsey op alle mogelijke manieren probeert haar aan te moedigen om door te lopen, komt het kind niet verder. Maar dan komt haar broer en haar "prins" tussenbeide om haar te redden. De jongen benadert zijn zusje om haar op te pakken en over de plas te dragen. Een even eenvoudig als ontroerend gebaar, dat het belang aantoont van een relatie als die tussen twee broers.

Advertisement
Today/Youtube screenshot

Today/Youtube screenshot

Van elkaar houden en bereid zijn om elkaar te helpen lijkt vanzelfsprekend binnen een gezin, maar dat is het niet, en getuige zijn van dergelijke scènes vervult het hart alleen maar met vreugde. Veel gebruikers die de scène zagen, waren ontroerd en maakten van de gelegenheid gebruik om zich enkele episodes te herinneren die ze samen met hun broer of zus hebben meegemaakt.

"Mijn oudere broer en ik hebben elkaar altijd gepest, maar jaren later weten we heel goed dat we op elkaar kunnen rekenen en dat we elkaar nooit de rug toekeren", schreef iemand. “Een broer of zus hebben is een enorm geluk - schrijft een ander - ik heb een oudere en een jongere broer en ik zou ze voor niets ter wereld willen ruilen".

Aan de andere kant zijn er mensen die hebben verteld dat hun broer zeker niet zo’n vriendelijk gebaar zou hebben gemaakt, maar van de gelegenheid gebruik zou hebben gemaakt om een ​​grap uit te halen en zijn zus in de plas te duwen.

Of de relatie nu vreedzaam of conflictueus is, het valt zeker niet te ontkennen dat er altijd veel liefde en veel schoonheid in verborgen zit. Een broer of een zus zijn schatten die moeten worden gekoesterd en de jongen in het middelpunt van dit verhaal heeft hiervan het volledige bewijs geleverd. Complimenten!

Advertisement