Heb je er ooit aan gedacht om citroenen in te vriezen? Deze vrouw verklaart waarom ze dat doet - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Heb je er ooit aan gedacht om citroenen…
Hij geeft zijn vriendin een zelfgemaakte ketting cadeau: een jaar later breekt hij de ketting en onthult een geheim! Deze papa maakt een selfie met zijn dochters, maar ...dan er komt iemand uit de achterbank tevoorschijn!

Heb je er ooit aan gedacht om citroenen in te vriezen? Deze vrouw verklaart waarom ze dat doet

Door Romy Mortier
8.013
Advertisement

De citroen is altijd een van die voedingsmiddelen geweest die blijft liggen als de anderen op zijn, maar het is ook een feit dat op het moment dat je ze echt nodig hebt ze je vaak toch niet meer in huis hebt: om ervoor te zorgen dat de citroenen niet wegrotten in de koelkast en er altijd een ​​citroen in huis is om te gebruiken, bestaat een zeer eenvoudige methode. Heb je er ooit aan gedacht om ze in te vriezen? De citrus leent zich heel om goed om op deze manier in bewaring te worden genomen, als ze maar op de juiste manier in geschikte zakjes worden opgeslagen. Zie hier hoe de citroenen te bewaren zodat je ze kunt gebruiken als dat nodig is.

 

1. Allereerst moet de citroen grondig gewassen worden, om vervolgens het kleine steeltje aan het einde ervan te verwijderderen.

Het wordt aangeraden om alleen biologische citroenen te gebruiken welke onbehandeld zijn, en ze hoe dan ook grondig te wassen.

 

2. Doe de citroen in een geschikte zakje welke geschikt is voor de vriezer.

Advertisement

3. Als jullie de bevroren citroenen willen gebruiken na het invriezen behoren ze geraspt te worden: draag een ovenwant, zodat je hand niet bevriest.

4. Het resultaat is een geraspte citroen: zowel de schil als het vlees behoort geraspt te worden, vandaar dat het dus belangrijk is om een onbehandelde vrucht te gebruiken.

Dit is een goede manier om te voorkomen dat citroenen worden verspilt, en vooral ook handig om altijd één citroen beschikbaar te hebben voor eventuele gelegenheden. Leg ook een citroen in jouw vriezer, het zal vast en zeker van pas komen!

 

Tags: TrucjesEten

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt