Uitgeputte moeder weet niet hoe ze haar dochter 's avonds in slaap moet laten vallen, dan komt ze erachter dat ze haar gewoon een banaan moet laten eten - BekijkDezeVideo.nl
x
Uitgeputte moeder weet niet hoe ze haar…
Hij organiseert een etentje om een ​​promotie te vieren, maar vraagt ​​zijn vrouw te betalen: ze weigert Haar vriend nodigt zijn moeder uit voor hun huwelijksreis zonder het de aanstaande bruid te vertellen: ze wordt woedend

Uitgeputte moeder weet niet hoe ze haar dochter 's avonds in slaap moet laten vallen, dan komt ze erachter dat ze haar gewoon een banaan moet laten eten

23 Maart 2022 • Door Janine
2.109
Advertisement

De geneugten van het ouderschap gaan ook vaak gepaard met de dagelijkse valkuilen die normaal gesproken schuilgaan achter het omgaan met een klein kind. ’s Nachts niet kunnen slapen is misschien wel een van de meest voorkomende problemen bij al die moeders en vaders die niet meer weten wat ze moeten doen om hun kinderen in slaap te laten vallen. Allison, die zichzelf "agoyneee_xo" noemt op TikTok, was uitgeput van haar routine, vooral omdat ze haar dochter 's avonds nooit naar bed kon krijgen: het is mooi om ouders te zijn totdat je je realiseert dat het twee uur 's nachts is en je dochter nog steeds wakker is!

Door zich met andere moeders te confronteren en online advies in te winnen, vond Allison de perfecte praktische oplossing om haar dochter heerlijk in slaap te laten vallen.


Allison onthulde de "goocheltruc" om haar dochter te laten slapen in een video die viraal ging, die 4,6 miljoen views heeft bereikt sinds het uploaden naar TikTok. Maar hoe loste Allison de slaapproblemen van haar dochter op en kreeg ze zelf ook wat welverdiende rust? Blijkbaar met een makkelijke, goedkope en veilige methode: door het kind voor het slapengaan een banaan te laten eten. Aan bananen ontbreekt het in de meeste huishoudens niet en werken blijkbaar uitstekend om spieren te ontspannen en de slaap te bevorderen.

''Ik zag een video op TikTok van iemand die zegt dat als je je kind een banaan geeft voordat hij naar bed gaat, hij de hele nacht doorslaapt”, legde Allison uit, eraan toevoegend: “En iedereen die mij kent weet dat ik slecht slaap sinds de dag dat ze werd geboren", besloot de moeder, terwijl haar dochter op de achtergrond speelde.

De "bananentruc", zegt Allison, werkt al zeker 8 maanden prima en de verklaring ligt vooral in de samenstelling van het fruit: bananen zijn rijk aan tryptofaan, een aminozuur dat de slaapkwaliteit verbetert, en rijk aan kalium, wat werkt als een uitstekende spierverslapper. Bovendien bevatten bananen veel koolhydraten en vitamine B6, waardoor ze de perfecte snack zijn voor het slapengaan.

Het hoeft geen betoog dat honderden gebruikers deze tip met open armen hebben ontvangen, omdat ze heel goed weten wat het betekent om 's nachts niet te slapen en kleine kinderen te hebben die 's nachts niet in slaap vallen. ''Oké, morgen ga ik bananen kopen! Ook mijn dochter slaapt nooit”, schreef een gebruiker.

Voor deze moeder werkte de banaan prima, maar het is niet per se de juiste remedie voor iedereen. We raden je in ieder geval altijd aan om je kinderarts of vertrouwde arts op de hoogte te stellen voordat je dergelijke dingen uitprobeert.

Tags: KinderenTrucjesEten
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt