Hij snijdt zeepjes door de helft en hangt dit op in de tuin: dit is een zo goed als kosteloze en nuttige tip! - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij snijdt zeepjes door de helft en…
Het idee van de rechter om te bepalen wie de eigenaar is van de hond neemt alle twijfels weg Een vrouw laat haar honden naar buiten en ontdekt de nachtmerrie van elke hondeneigenaar in de voortuin!

Hij snijdt zeepjes door de helft en hangt dit op in de tuin: dit is een zo goed als kosteloze en nuttige tip!

Door Sarah Nichele
22.903
Advertisement

Een passie voor tuinieren is vaak nauw verbonden met liefde voor dieren en de natuur. Mensen die zich op het tuinieren hebben toegelegd, proberen dan ook vaak rekening te houden met de dieren en insecten die hiermee gepaard gaan, hoe groot of klein deze organismen ook zijn. Ze willen echter ook dat hun inzet niet voor niets is geweest en zullen altijd op zoek zijn naar oplossingen die zowel voor de planten en bomen, als de dieren en insecten die erop afkomen onschadelijk zijn. In deze video zie je hoe je kunt voorkomen dat herten en andere dieren aan je fruitbomen komen knabbelen. 

Om dieren die ongewenst van je fruitbomen of moestuin komen eten te weren, kun je gebruik maken van zeep.

Deze man heeft een dozijn zeepjes aangeschaft en snijdt deze vervolgens door de helft.

Advertisement

Hij hangt elke zeephelft op aan de boom of plant die beschermd moet worden. Als de plant niet over takken beschikt, kun je er een stok naast planten om de zeep aan op te hangen.

De man die deze truc bedacht zweert bij deze methode, met name vanwege de lage kosten die ermee gepaard gaan. Het is met het oog op de chemische en schadelijke alternatieven zeker de moeite waard om te proberen!

Tags: TrucjesTuinieren

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt