Welke plek zou je het engste vinden? Jouw antwoord zegt iets over jezelf... - BekijkDezeVideo.nl
x
Welke plek zou je het engste vinden?…
25 foto's van overdreven luxe die je kunt vinden in Dubai 3 interessante manieren om gewicht te verliezen zonder honger te hebben of te sporten

Welke plek zou je het engste vinden? Jouw antwoord zegt iets over jezelf...

02 Oktober 2017 • Door Janine
16.918
Advertisement

Onderstaande test werd uitgevoerd naar aanleiding van een zin van Joseph Campbell, schrijver, religiehistoricus en psychologie liefhebber, die beweerde in zijn beroemde boek dat "De grot die je bang bent te betreden verbergt de schat die je zoekt".

In de foto's hieronder vind je zes soorten ingangen met verschillende karakteristieken. Kies degene die je het engst vindt en waar je nooit naar binnen zou gaan, denk even over jouw keuze na en lees dan de bijbehorende uitleg. Veel plezier!

Ingang nr. 1

Het verlaten huis. Als je deze deur gekozen hebt, heb je waarschijnlijk een sterke persoonlijkheid, ben je briljant en kun je scherpe analyses maken. Je hebt een helder begrip van de werkelijkheid en goed gedefinieerde waarden. Het behang kan een barrière vormen die je tussen jezelf en anderen plaatst, maar het licht geeft aan dat de isolatie eenvoudig kan worden doorbroken.

Wat je zoekt is emotionele tevredenheid, een relatie die verder gaat dan het zuiver rationele.

Advertisement

Ingang nr. 2

De aflopende trap. In dit geval symboliseert de donkere plek een begraafplaats en als je deze hebt gekozen heb je een onstuimige relatie met het idee van de dood. Laten we wel wezen, iedereen is bang voor de dood, maar sommige mensen denken er heel vaak over na.

Wat je zoekt, is waarschijnlijk jezelf goed voelen op fysiek gebied; zorg goed voor jezelf, eet goed, loop minstens een half uur per dag en geniet van uitstapjes ver weg van de smog in de stad.

Ingang nr. 3

De ijsgrot. Wie deze ingang heeft gekozen is waarschijnlijk een onafhankelijk persoon die van zijn ruimte houdt maar op dit moment bang is dat deze kant van het karakter hem isoleert van de rest van de wereld en anderen niet toestaat hem te benaderen. Wat bang maakt, om het maar even grofweg te zeggen, is de afwezigheid van emotieve warmte.

Wat je zoekt is dus liefde, niet alleen als geliefden, maar ook wat een vriend of familielid kan geven en we zo onze barrière uiteindelijk kunnen overwinnen.

Ingang nr. 4

Een vervallen huis. Als je deze foto hebt gekozen ben je iemand die veel van huiselijkheid houdt, zowel wat betreft het huis als de familie. Jouw geliefden staan op de eerste plaats, en je doet alles om ze gelukkig te zien. Het tegenovergestelde van een vervallen huis, dat staat voor mislukking en achteruitgang.

Wat je zoekt is economische stabiliteit, of zelfs rijkdom: om dit te bereiken zul je hard moeten werken, vooral omdat je aangeboren vrijgevigheid een obstakel kan zijn.

Advertisement

Ingang nr. 5

De tunnel. De keuze van deze foto betekent dat je een intelligent mens bent maar je neigt teveel te denken. Dit zorgt ervoor dat je je vaak verliest in gedachten en twijfels die geblokkeerd blijven in verwarring.

Wat je zoekt is zelfvertrouwen, waarmee je duidelijke keuzes kunt maken (het licht aan het einde van de tunnel dus) en een selectie maken van je prioriteiten die jouw onzekerheden doen verdwijnen.

Ingang nr. 6

De blauwe met kettingen gesloten deur. Koos je deze, dan ben je een productief persoon, creatief en in staat om je doel te bereiken. Normaal gesproken vind je creatieve en effectieve oplossingen voor problemen, dit kan ervoor zorgen om in sommige situaties een leidende rol te spelen.

Wat je onbewust zoekt is wat comfort en een pauze van je verplichtingen. Het accepteren van uitdagingen met enthousiasme is belangrijk, maar soms is het de moeite waard om van een welverdiende rust te genieten.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt