Ze verliezen de koeienrace en vallen samen in slaap: de jongen en zijn koe worden op een foto vereeuwigd - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze verliezen de koeienrace en vallen…
Wat gebeurt er als een oma en haar kleinzoon van drie jaar het tegen elkaar opnemen? De video gaat viraal Een mama vertelt haar dochter dat ze een tube tandpasta moet leeg knijpen: de les die ze hiermee leert is voor ons allemaal van toepassing!

Ze verliezen de koeienrace en vallen samen in slaap: de jongen en zijn koe worden op een foto vereeuwigd

03 September 2017 • Door Sarah Nichele
8.016
Advertisement

Een 15-jarige jongen genaamd Mitchell Miner en zijn koe Audri hebben deelgenomen aan een wedstrijd tijdens de jaarlijkse veemarkt van Iowa. Ondanks al hun inspanningen werd het stel vijfde in een race waar zich slechts zeven deelnemers voor hadden gekwalificeerd. Aan het einde van de dag zijn te twee uitgeput en ze vielen zij aan zij in slaap. De vader van de jongen ontdekte het stel en maakte hierop een foto met het onderschrift: Mitchell en zijn vaars na de wedstrijd van gisteren. Een paar uur nadat de foto viraal ging...

via: aol.com

Hoewel ze de race niet hebben gewonnen, wisten ze met deze schattige foto de harten van mensen over de hele wereld te veroveren.

foto: Jeremy Miner

Elke zomer huren de ouders van Mitchell boerderijdieren, zodat hun kinderen meekrijgen hoe mooi het boerderijleven is.

foto: Jeremy Miner
Advertisement

"Wij zijn allebei opgegroeid op een boerderij en hoewel we nu ergens anders wonen, wilden we de kinderen toch meegegeven hoe het is om op een boerderij te wonen."

foto: Jeremy Miner

Aan het einde van de zomer zal Audri terugkeren naar de boerderij, maar dankzij deze foto zal Mitchell altijd een prachtige herrinering aan haar hebben.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt