De kleur van de knop waarop je zou drukken, kan je enkele aanwijzingen geven over je huidige stemming - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De kleur van de knop waarop je zou drukken,…
Deze man werd bevriend met een dakloze vrouw: ze lunchen elke dinsdag samen en hij leert haar te lezen 10 situaties waarin je een citroen kunt gebruiken in plaats van een chemisch produkt

De kleur van de knop waarop je zou drukken, kan je enkele aanwijzingen geven over je huidige stemming

Door Janine
10.388
Advertisement

Zoals velen wel weten, dienen de kleuren die ons oog waarneemt niet alleen om voorwerpen te onderscheiden of om ze te decoreren en ze mooier te maken. Iedere kleur heeft een effect op ons onderbewustzijn, en daarom heeft de beeldende kunst en de marketing ze bestudeerd om de potentialiteit optimaal te benutten.

Ook op medisch gebied is het verband tussen kleur en stemming al langer bekend, waaronder we de "test van de kleuren van Lüscher" kunnen citeren, waardoor men diepgaande aspecten van de psyche kunnen onderzoeken.

Zonder te ingewikkeld te worden, willen we een eenvoudige versie bieden. Bekijk deze plaatjes en beantwoord een simpele vraag: als één van deze knoppen een positieve verandering in je leven zou kunnen aanbrengen, op welke zou je dan drukken?

Heb je jouw knop gekozen? Lees nu de uitleg die bij de kleur past.

De rode knop

Als je de rode knop gekozen hebt betekent dit dat je een ambitieus persoon bent en je de toekomst wilt "aanvallen" om het beste van jezelf te geven. Op het gebied van werk of school heb je zeer hoge verwachtingen van jezelf, op sentimenteel gebied doe je er alles aan om de perfecte partner te zijn. Wat de prioriteit van je leven ook is, je wilt er absoluut in uitblinken.

Advertisement

De groene knop

Ook al heb je in het geheim een groot verlangen naar vrijheid, ben je een persoon die van comfort en een rustig leven houdt, omringd door veilige affecten. Daarom doe je er alles aan om een goede vriend en partner te zijn. Soms, ook al trekt het onverwachte je aan, eindig je in comfortabele situaties waarin je je veilig voelt. Probeer eens wat vaker te durven!

De gele knop

Geel is een uitstekende keuze, omdat het betekent dat je vertrouwen in jezelf en je vaardigheden hebt. Als je naar de toekomst kijkt ben je meestal optimistisch en er zeker van dat je zult slagen, zonder tè zeker te zijn van jezelf.

De oranje knop

De oranje knop duidt op de juiste hoeveelheid ambitie en vertrouwen in je vaardigheden. Jouw prioriteiten zijn niet de grote prestaties in het leven maar vooral het genieten van de dagelijkse dingen. Je weet heel goed dat iedere reis bestaat uit kleine stapjes, en je zet je iedere dag in om die doelen te bereiken die je, alles bij elkaar, op jouw eindbestemming zullen brengen.

Advertisement

De roze knop

Als je roze hebt gekozen wil dat zeggen dat er iets is in je leven waardoor je tevreden bent, en je wilt er optimaal van genieten. Op dit moment ben je gericht op het leven van de dagelijkse vreugde, ook al riskeer je een verwijdering van de realiteit. Enige aanbeveling: ook al gaat het nu goed met je, verlies jouw objectieven niet uit het oog.

De paarse knop

De paarse knop betekent dat je vertrouwen in jezelf hebt, die je hebt verdiend na een periode waarin je teveel waarde hechtte aan andermans oordelen. Je voelt je fit en klaar om uitdagingen van het leven aan te gaan omdat je geleerd hebt om je niets aan te trekken van wat de mensen denken. Geniet van deze golf van energie en ga recht op je doel af.

Advertisement

De blauwe knop

Zoals velen waarschijnlijk weten, is blauw de kleur van harmonie en rust, en als je deze hebt gekozen is dat omdat dit jouw prioriteiten in het leven zijn. Je hebt een goede balans gevonden met jezelf en met dat wat je omringd, en je zet je iedere dag in om dit zo te houden ondanks de onverwachte dingen van het leven. Ook al realiseer je je het niet, jouw manier van zijn is een referentiepunt voor veel mensen.

De grijze knop

Als je grijs hebt gekozen, wil dat zeggen dat je een pauze wilt nemen van de emoties, vooral die overweldigende. Misschien heb je een moeilijke periode achter de rug door een gebeurtenis (of door iemand), of misschien wil je gewoon veranderen: in ieder geval voel je de noodzaak om rationeel te zijn om orde te maken en je toekomst op te bouwen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt