8 geheimen van smartphones die maar weinig mensen weten - BekijkDezeVideo.nl
x
8 geheimen van smartphones die maar…
23 mensen die de keuze die ze gemaakt hebben bitter betreuren 14 daden van vandalisme in toiletten die je wel leuk moet vinden

8 geheimen van smartphones die maar weinig mensen weten

19 December 2017 • Door Janine
26.042
Advertisement

Ben je iemand die voortdurend op zoek is naar nieuwe apps voor je smartphone, om die ene hele nuttige te vinden waar je niet meer zonder kunt? Dat is dit artikel voor jou gemaakt, want hier onthullen we enkele functies van je telefoon die je nog niet kende. 8 heel handige trucs die van je smartphone in veel situaties tot een nuttig hulpmiddel maken, en niet alleen om even op social media te kijken!


De netwerkdekking verbeteren.

Je staat op het punt een belangrijk telefoongesprek te voeren, maar het netwerk is niet al te best en je bent bang om niet genoeg van je gesprekspartner te horen? Als je een iPhone hebt is het heel eenvoudig: toest op je toetsenbord de combinatie *3370#, en druk op "Bellen" om direct een betere netwerkdekking te krijgen. Om deze functie weer te deactiveren, typ je opnieuw de combinatie #3370# in.

Op bed muziek luisteren.

Heb je de gewoonte om in slaap te vallen door het luisteren naar muziek of een luisterboek? Nu hoef je je geen zorgen meer te maken dat de playlist steeds dezelfde muziek afspeelt terwijl je slaapt, omdat je telefoon de mogelijkheid biedt een timer in te stellen, waardoor aan het einde ieder geluid wordt onderbroken.

Ga naar de app Clock die je op je smartphone hebt geinstalleerd, selecteer de categorie Timer, en zoek naar 'Set Timer Audio': onder de verschillende beltonen die je beschikbaar hebt vind je waarschijnlijk ook "Geen geluid" of "Stop afspelen".

Advertisement

Een webpagina downloaden.

Als je vaak op internet surft met je smartphone, open je tientallen vensters, één voor ieder artikel die je later wilt lezen. Om deze artikels niet uit het oog te verliezen, kun je het beste de webpagina downloaden: als je een Android-apparaat hebt kun je dit doen door de instellingen van je zoekmachine te openen en op de downloadknop te drukken, te herkennen aan een pijl omlaag.

Op deze manier kun je de webpagina raadplegen wanneer je maar wilt zonder het venster open te houden in de browser, met het risico het per ongeluk te sluiten!

Een ingevoerde tekst verwijderen.

Nee, je hoeft niet te wachten om de tekst te verwijderen door op de toets 'backspace' te drukken: als je een iPhone hebt, kun je even met je smartphone schudden tijdens het typen om te elimineren wat je zojuist hebt geschreven!

Een handige functie die niet iedereen kent.

Reclame uitschakelen die op apps verschijnen.

De gratis apps zijn vaak onhandig in gebruik vanwege de talrijke meldingen die verschijnen. Om ze uit te schakelen, kun je de vliegmodus op je smartphone activeren. Reclame maakt namelijk gebruik van de internetverbinding, eenmaal gedeactiveerd zou je dit probleem niet meer moeten hebben.

Advertisement

Snel de batterij opladen.

foto: pixabay.com

Moet je de batterij van je smartphone snel opladen? Het advies is om de vliegmodus te activeren zodat het laadproces veel minder tijd in beslag neemt.

Een advies om te profiteren van een langere levensduur van de batterij is om een zwarte of anderszins donkere achtergrond in te stellen: het verlichten van pixels van wit of een andere kleur vereist veel energie!

Je smartphone als muis gebruiken.

Er bestaat een manier, zowel voor Android als Apple, waarmee je jouw smartphone in een muis kunt veranderen om te surfen op een tablet of pc: volg de volgende procedures, afhankelijk van het model dat je gebruikt:

Heb je een Android: downlaod de Remote Mouse app uit de store en volg de installatie-informatie.

Heb je een iPhone: dan download je de Air Mouse Pro app.

Zo kun je profiteren van een draadloze muis zonder er één te kopen!

Advertisement

Je smartphone in een paslood veranderen.

Een app om in gedachten te houden, het kan handig zijn op het meest onwaarschijnlijke momenten!

Het heet Power Bubble en je kunt er perfecte metingen mee krijgen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt