Deze foto's bewijzen dat dieren veel vriendelijker kunnen zijn dan wij - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze foto's bewijzen dat dieren veel…
Een kolonie Siberische katten die de boerderij bewaken: deze katten zullen jou ook veroveren 21 ongelooflijke street art kunstwerken die we overal ter wereld kunnen vinden

Deze foto's bewijzen dat dieren veel vriendelijker kunnen zijn dan wij

Door Janine
3.327
Advertisement

Al op jonge leeftijd zijn we eraan gewend te denken dat de natuurlijke omgeving uitsluitend wordt beheerst door strikte en wrede regels, die we vaak aanduiden met de suggestieve naam "de wet van de jungle". Wat beter nadenkend, beseffen we echter dat de warmte en affectie van een ander levend wezen vaak sterker kan zijn dan honger en de noodzaak om het eigen territorium te verdedigen. We presenteren hieronder enkele verhalen en lieve foto's waarvan de natuurlijke regels omgekeerd lijken te zijn.

Wanneer je in een dierenopvang voor bedreigde of in beslag genomen dieren werkt, kun je deze scènes meemaken...

Een beer die een kraai redt

De scène werd gefilmd in een dierentuin in Boedapest. De kraai was in het water beland en kon niet meer wegvliegen. De beer was duidelijk geïnteresseerd in de nieuwe bewoner en greep hem en nam hem mee het water uit. Misschien vanwege gebrek aan interesse, misschien vanwege verzadiging, of misschien wel voor welwillendheid... heeft de beer de vogel losgelaten en zijn leven gered (klik op de link onder de foto om de originele video te zien).

Advertisement

Een voorbeeld van solidariteit tussen gekko's

Toen een slang een grote gekko op een muur aanviel, bleef zijn vriend niet toekijken en het reptiel bijtend dwong hij hem om te vertrekken (klik op de link onder de foto om de originele video te zien).

Wat een hartstochtelijke kus!

Gezien hun intelligentie en hun vermogen om te imiteren, worden chimpansees vaak gebruikt om voor andere dieren te zorgen.

Advertisement

Dieren in moeilijkheden weten hoe ze onverwachte banden kunnen leggen.

Wat is er, heb je nog nooit een gezin van 2 katten en een eekhoorn gezien?

Advertisement

Een echte hond zorgt overal voor!

Een bijzondere "mamma"

Een van de beroemdste ervaringen met de gorilla Koko was die met katten. De geleerden gaven haar een nestje weeskittens en zij zorgden voor hen om hen op te laten groeien (klik op de link onder de foto om de originele video te bekijken).

Advertisement

De warmte van een ander levend wezen kan ook van iemand komen die heel anders is dan wij...

foto: imgur

Onverwachte levenspartners

Om een cheetah-welp die wees was te troosten, dachten de medewerkers van de opvang eraan hem met een vriend kennis te laten maken: een labrador van dezelfde leeftijd. De twee groeiden samen op onder toezicht van het personeel en na een jaar is hun relatie onvervangbaar (klik op de link onder de foto om de originele video te zien).

Tags: DierenSchattig
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt