De Keltische horoscoop biedt zeer gedetailleerde beschrijvingen: wat is jouw sterrenbeeld? - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De Keltische horoscoop biedt zeer gedetailleerde…
Deze uitvindingen zijn zo handig dat je je afvraagt waarom je ze nog niet OVERAL vindt Hier zijn een paar geniale trucs om eindelijk orde te scheppen in de plastic bakjes

De Keltische horoscoop biedt zeer gedetailleerde beschrijvingen: wat is jouw sterrenbeeld?

10.119
Advertisement

Je hoeft geen liefhebber te zijn of kenner van een horoscoop om te weten welk sterrenbeeld overeenkomt met jouw geboortedatum: praktisch iedereen weet wat zijn sterrenbeeld is, hoewel niet iedereen dagelijks de mening van de horoscoop volgt. De tekens van de dierenriem waarnaar we vandaag verwijzen zijn te vinden in de cultuur van de oude beschavingen die de hemel hebben bekeken en bestudeerd (de Babyloniërs, bijvoorbeeld), maar er zijn andere horoscopen afkomstig van andere culturen. De Keltische horoscoop bijvoorbeeld, is minder bekend, maar daarom niet minder interessant. Een beetje zoals de traditionele dierenriem, het associeert een figuur met een precieze geboorteperiode.

De beschrijvingen van de individuele profielen zijn zeer nauwkeurig en komen vaak overeen met de realiteit: lees je profiel en laat het ons weten als je jezelf herkent in wat deze horoscoop zegt!

24 december - 20 januari, wit hert

Degenen die geboren zijn onder het teken van het witte hert hebben een sterke persoonlijkheid, in een groep zijn ze meestal leiders en beïnvloeden anderen met hun eigen ideeën. Nette mensen, nooit fout, die groot belang hechten aan eerlijkheid en persoonlijke betrokkenheid. Op de werkplek geven ze het beste van zichzelf en zijn bereid om grote offers te brengen om hun doel te bereiken.

21 janurai - 17 februari, groene draak

Deze mensen zijn denkers, zo zeer dat ze vaak mysterieus lijken in de ogen van anderen. Ze staan liever aan de zijlijn dan in een grote groep. Ze hebben een zeer ambitieus karakter, willen hun dromen realiseren en hebben vaak andere gedachten dan andere mensen. Ze zijn intelligent, volhardend en in staat tot grote genegenheid.

Advertisement

18 februari - 17 maart, zeepaardje

Deze mensen hebben een groot gevoel voor verbeeldingskracht, beschikken vaak over artistieke vaardigheden en herkennen in de natuur een bron van inspiratie. Het zijn mensen die het juiste belang geven aan de woorden van anderen, zonder zich teveel zorgen te maken, en zijn altijd betrokken bij een proces van persoonlijke verbetering. Ze zijn introvert en voelen zich alleen in een kleine groep mensen op hun gemak.

18 maart - 14 april, vos

Mensen die in deze periode zijn geboren, zijn echte vulkanen: ze hebben altijd een idee in hun hoofd, projecten die moeten worden voltooid en een passie om te volgen. Het vertrouwen dat ze in zichzelf hebben, onderscheidt hen van anderen: ze worden voortdurend omringd door andere mensen die hen waarderen om hun vitale energie. Ze zijn goede vrienden, loyaal en oprecht.

15 april - 12 mei, haas

foto: pixabay.com

Mensen die onder dit teken geboren zijn, zijn erg intuïtief: ze kunnen de echte identiteit van een persoon waarnemen voordat anderen dat kunnen, of het einde van een situatie. Ze zijn ook erg geduldig en reageren zelden impulsief op gebeurtenissen. Het zijn uitstekende vrienden, altijd aanwezig, betrouwbaar en geruststellend. Het zijn zeer intelligente mensen, die weten hoe ze moeten omgaan met elke vorm van meningsuiting en elk type persoon. Ze hebben ook een uitstekende esthetische smaak, in kleding en in de decoratie.

Advertisement

13 mei - 9 juni, uil

Deze mensen passen zich buitengewoon goed aan aan de meest uiteenlopende situaties en de meest radicale veranderingen. Ze hebben een zeer acuut geheugen en kunnen heel snel denken. Het zijn ook zeer nieuwsgierige types die altijd alles willen weten. Ze zijn goede luisteraars, daarom kunnen ze ook goed advies geven.

10 juni - 7 juli, wit paard

foto: pexels.com

Het zijn mensen met zeer sterke communicatievaardigheden, ze weten altijd hoe ze moeten krijgen wat ze willen, gebruiken alleen de juiste woorden en de juiste intonatie. Ze zijn buitengewoon goede mensen, klaar om hulp te bieden in elke situatie. Ze zijn optimistisch van aard, ze kunnen zelfs in de donkerste situaties een lichtpuntje zien, en daarom zijn ze erg geliefd bij anderen.

Advertisement

8 juli - 4 augustus, kat

foto: pexels.com

Deze mensen zijn geboren leiders, accepteren elke uitdaging en zijn niet bang om het hoofd te bieden aan duizend problemen. Ze zijn ook erg competitief, ze houden van de vergelijking en het gevoel de beste te zijn. Tegelijkertijd zijn ze ook uiterst terughoudend, daarom worden ze vaak aangezien voor grof en arrogant: de waarheid is dat ze simpelweg niet willen vertrouwen op degenen die ze niet kennen. Ze hebben weinig vrienden, maar wel goede vrienden. Het zijn uitstekende werkers, maar erkennen het belang van ontspannen.

5 augustus - 1 semptember, gans

foto: pixabay.com

Deze mensen zijn zeer bedreven in wiskundige berekeningen en in wetenschappelijk redeneren in het algemeen. Het zijn zeer sociale mensen, ze hebben er geen probleem mee een gesprek met een vreemdeling aan te gaan, terwijl ze vertrouwelijk en respectvol blijven. Ze hebben een aangeboren wijsheid ten aanzien van de problemen van het leven, en dit maakt hen uitstekende vrienden: er zijn veel mensen die zich tot hen wenden voor advies.

Advertisement

2 september - 29 september, zwaan

Mensen die onder dit teken geboren zijn, zijn vaak besluiteloos: ze bevinden zich vooortdurend op kruispunten, zonder te weten welke kant ze op moeten. Om deze reden zijn ze ook erg onzeker en zoeken ze naar stevigheid in beslissingen in andere mensen. Ze hebben een buitengewoon goede ziel, ze zijn niet in staat om kwaad te doen en zijn daarom ook erg liefhebbend. Ze zijn erg gesteld op het gezin, waar ze vaak met moeite van kunnen scheiden.

30 september - 27 oktober, vlinder

foto: pixabay.com

Deze mensen kunnen worden vergeleken met een klimop die de bomen beklimt om het licht van de zon te bereiken: op dezelfde manier kunnen degenen die onder dit teken geboren zijn, in moeilijke tijden uit zichzelf een grote kracht halen. Het zijn buitengewoon aardige en beleefde mensen, ze gebruiken een delicate en verfijnde taal. Ze hebben een zeer ontwikkelde mentale kracht, waardoor ze geschikt zijn om zelfs de grootste obstakels te overwinnen.

28 oktober - 24 november, wolf

Deze mensen zijn heel nieuwsgierig, zo zeer dat ze gemakkelijk roddelen. Ze communiceren graag met andere mensen, zelfs met vreemden, ze willen graag de wegen van het leven, ervaringen en persoonlijke meningen kennen. Ze vertrouwen veel in de mensheid, om deze reden voelen ze zich thuis in groepen. Het zijn hele aardige mensen, die op elk moment vreugde kunnen brengen.

25 november - 23 december, kraai

Het belangrijkste kenmerk dat mensen onderscheidt die onder dit teken zijn geboren, is wijsheid: ze hebben altijd een integrale visie op situaties, waardoor ze op een objectieve manier kunnen redeneren, zonder in een te persoonlijk uitgangspunt te vervallen. Deze mensen beschermen ook hun eigen ruimtes, hun eigen dingen en in sommige gevallen zelfs de mensen met wie ze een emotionele band hebben.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt