De steward herkent de toestand van een passagier en maakt een gebaar dat niet onopgemerkt blijft - BekijkDezeVideo.nl
x
De steward herkent de toestand van een…
23 foto's die niet zijn wat ze op het eerste gezicht lijken 34 geweldige ideeën om een kleine badkamer in de mooiste ruimte van het huis te veranderen

De steward herkent de toestand van een passagier en maakt een gebaar dat niet onopgemerkt blijft

05 April 2018 • Door Janine
16.688
Advertisement

Het cabinepersoneel is goed voorbereid om hun werk te doen, met speciale aandacht voor de vriendelijkheid jegens passagiers, maar wat een medewerker van de Amerikaanse maatschappij Delta deed, ging veel verder dan de reguliere hulpdienst: beseffend dat een passagier Parkinson had, aarzelde Jeffrey Jones niet om speciaal voor haar te zorgen, en trok zelfs de aandacht van een verpleegster aan boord van dezelfde vlucht.

Een verpleegster aan boord zag de scène en vertelt:

Het gebaar van de steward aan boord van een vlucht die vertrok uit Detroit naar Nashville was direct: toen hij merkte dat een passagier op de economy vlucht Parkinson had, aarzelde Jones niet om haar naar een lege stoel in de eerste klas te brengen waar ze zeker comfortabeler kon zitten. Zoals de passagier verteld die dit opmerkte:

"Gedurende de gehele vlucht controleerde hij hoe het met haar ging, hielp haar op te staan en hield haar hand vast terwijl ze door het gangpad liep. Op een gegeven moment, aangezien ik verpleegster ben, vroeg ik hem of hij hulp nodig had maar, met een glimlach en rustig, zei hij me: "Dat is niet nodig hoor, dank u wel. Mijn oma had ook Parkinson..."

Toen we landden zei ik hem: ik ben verpleegster en onder de indruk op de manier waarop je voor deze vrouw hebt gezorgd. Mijn moeder is zeventig en bij haar is ook Parkinson vastgesteld... Ik hoop dat ze iemand als jij tegenkomt die haar verzorgd zoals jij deze vrouw vandaag hebt verzorgd".

Het verhaal van deze vrouw ging de wereld rond en ze zet aan om het te blijven delen want: "Compassie moet worden verspreid en Delta moet weten dat het een superster onder zijn werknemers heeft!".

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt