Je hebt de draad altijd op de verkeerde manier in de naald gedaan: zo moet het wel - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Je hebt de draad altijd op de verkeerde…
15 mensen die gefeest hebben... en wakker werden met een 27 honden die zich realiseerden dat ze een slechte keuze hadden gemaakt

Je hebt de draad altijd op de verkeerde manier in de naald gedaan: zo moet het wel

Door Janine
10.856
Advertisement

Naaien is helemaal niet eenvoudig, maar wel belangrijk om kleine problemen te herstellen zonder altijd naar een naaister te moeten gaan: het is helemaal niet eenvoudig, te beginnen bij het plaatsen van de draad in het gat van de naald. Het is niet alleen een kwestie van goed kijken (sommige oma's blijken ineens heel goede ogen te hebben!) maar ook van handigheid en vooral geduld. Als je geen geduld hebt, kom je niet ver met naald en draad. Maar voor al diegenen die geen geduld hebben, is er goed nieuws: iedereen, maar dan ook iedereen, heeft de draad altijd op de verkeerde manier in het gat gestopt.

Of je het nu met één oog dicht doet of allebei geopend, met de linker of de rechterhand, je moet weten dat de manier die je gebruikte niet de makkelijkste is om een draad in een naald te doen.

Op deze andere manier hoef je geen goede ogen te hebben, of een vaste hand: binnen een paar seconden kun je aan de slag!

Veel mensen geloven het niet: in plaats van je ogen in te spannen, hoef je alleen maar de naald in de palm van je hand te wrijven waarop je de draad hebt gelegd. In enkele ogenblikken heb je je doel bereikt!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt