Elke dag vind ze bloemen bij de deur: dit is de buurvrouw die we allemaal willen hebben - BekijkDezeVideo.nl
x
Elke dag vind ze bloemen bij de deur:…
Tandvormige nagels: de extreme creaties van dit schoonheidscentrum overtreffen elke verbeelding De 11 heilzame eigenschappen van basilicum en hoe het ook in huis weelderig groeit

Elke dag vind ze bloemen bij de deur: dit is de buurvrouw die we allemaal willen hebben

14 Juni 2018 • Door Janine
4.659
Advertisement

Ken je die beleefde buren die nieuwkomers verwelkomen met een kadootje als teken van welkom? Of je het nu zelf meegemaakt hebt of dat je het alleen in een film zag, het is zeker een geluk om zo'n vriendelijke en attente buur te hebben. Een klein gebaar kan ons meteen thuis doen voelen, ook op een onbekende plek, waardoor we ons meteen op ons gemak voelen.

Dit is het verhaal dat we je willen vertellen, over verhuizen, bloemen en twee nieuwe vriendinnen: Rosie e Willow.


Rosie merkt meteen iets vreemds op in haar nieuwe woning: op de veranda vind ze bloemblaadjes, alsof iemand ze daar om een bepaalde reden heeft neergelegd.

In eerste instantie denkt ze dat de wind die blaadjes heeft meegenomen, hoe vreemd ook; maar vervolgens, met het toenemen van de bloemen voor de deur van haar huis, begint ze zich af te vragen hoe ze daar terecht zijn gekomen en, vooral, wie ze daar heeft neergelegd. Een verlegen buurman? Een geheime aanbidder? De bloemen bleven maar komen, zonder dat het mysterie werd onthuld.

Op een dag krijgt Rosie onverwacht bezoek: een onbekende kat lag ontspannen in de gang, alsof het haar huis was!

Rosie ontdekt dat het de kat van de buren is, dat, ondanks dat ze geliefd en verwend is door de eigenaars, een zeer sociaal dier is dat graag vrij rondloopt, gekend en geliefd is bij iedereen in de buurt.

Advertisement

Wie kan deze harige charmante bol weerstaan?

Niemand dus. Iedereen in de wijk toont zijn genegenheid, eten of kartonnen dozen achterlatend waarin ze comfortabel kan liggen als ze weg is van huis!

In de tussentijd blijft Rosie bloemen ontvangen... tot het mysterie eindelijk onthuld wordt.

Eindelijk kwam Rosie zelf met haar eigen ogen achter de identiteit van de mysterieuze bewonderaar.

Daar loopt Willow, de kat uit de wijk, met een roze bloem in zijn bek! als ze het niet had gezien, had Rosie het niet geloofd, ondanks dat een buurman het haar al verteld had. Het komt vaak voor dat katten hun geliefden een klein kadootje komen brengen, maar meestal gaat het om een muis of een vogeltje... blijkbaar heeft Willow een meer verfijnde smaak!

Als bewijs van de ontdekking, kunnen wij ook kijken naar de foto en de video gemaakt door Rosie, die dit zeer speciale moment vast heeft gelegd en gedeeld heeft! Een geschenk dat, behalve een vriendschap te beginnen, het versterkt heeft!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt