Een Labrador adopteert 9 achtergelaten eendjes: hun foto's zijn geweldig! - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een Labrador adopteert 9 achtergelaten…
20 ideeën om inspiratie op te doen voor een jaloersmakende veranda 24 handige en leuke gadgets die je meteen in je keuken wilt hebben

Een Labrador adopteert 9 achtergelaten eendjes: hun foto's zijn geweldig!

Door Janine
5.535
Advertisement

Fred is een Labrador van 10 jaar die woont in Mountfitchet Castle in Essex (Engeland), en brengt zijn dagen door met het ontvangen van toeristen die het kasteel bezoeken en het schenken van aandacht aan de vele dieren die er wonen. Op een dag, tijdens een wandeling door de straten die door het prachtige Engelse platteland slingert, kwam Fred kuikentjes tegen die alleen rondliepen.

Aanvankelijk wachtten de medewerkers die in het kasteel werken op de terugkomst van hun moeder, maar aangezien dit niet gebeurde, besloten ze de eenden in het kasteel te brengen. En raad eens wie onmiddellijk pleegmoeder werd?

via: bbc.com

Fred de Labrador, die al gewend was om met andere diersoorten om te gaan, schepte meteen een band met de kleine ontheemde wezentjes. Vanaf dat moment bracht de hond zijn dagen samen met hen door, beschermde hen en gaf ze een warme vacht om in slaap te vallen.

Advertisement

De foto's van de nieuwe en bijzondere familie die net is gevormd en waarvan je ook kunt genieten in de volgende video, zijn een ode aan de liefde: solidariteit en genegenheid kennen geen grenzen!

Tags: DierenHondenSchattig
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt