Deze man laat ons de eenvoudige techniek zien om te "smokkelen" met het gewicht van vlees - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze man laat ons de eenvoudige techniek…
6 effectieve huismiddeltjes tegen nare luchtjes in huis Gooi je bananenschillen weg? Hier zijn 10 onverwachte toepassingen die je zullen overtuigen om het niet meer te doen

Deze man laat ons de eenvoudige techniek zien om te "smokkelen" met het gewicht van vlees

Door Janine
14.418
Advertisement

De consument van tegenwoordig is bijzonder alert op valkuilen en bedrog die mogelijk achter de dagelijkse boodschappen schuilgaan, ook en vooral omdat de communicatiemiddelen ons mondiger hebben gemaakt en ervaringen sneller worden gedeeld. Juist in dit opzicht laten we je een video zien die is gemaakt door een jonge Russische slager, die ons laat zien hoe je, met een eenvoudige truc, gemakkelijk het gewicht van hetzelfde stuk vlees kunt veranderen. Allemaal dankzij een stuk transparante folie en wat plakband.

Ook al is de video in het russisch, het is niet moeilijk de stappen te volgen. Allereerst wordt een vel transparante folie op de weegschaal geplaatst; vervolgens wordt met behulp van wat plakband het uiteinde van het vel bevestigd aan de basis van de weegschaal. Klaar is kees!

Zoals op de video te zien is, zit het hem in de manier waarop je het vlees op de weegschaal legt. Als je het gewoonweg neerlegt, krijg je het exacte gewicht. Maar als je het, terwijl je het op de folie legt, heen en weer schuift, wordt de folie gespannen en oefent het meer druk uit.

Advertisement

Zoals je kunt zien is het resultaat een veel hoger gewicht.

Uiteraard willen we geen wantrouwen jegens handelaren creëren, maar alleen een advies geven, vooral als je besluit naar een winkel te gaan die je niet kent.

Hieronder vind je de complete video.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt