Wat zie je in de afbeelding? Het antwoord onhult je ware psychologische aard - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Wat zie je in de afbeelding? Het antwoord…
15 ongelooflijke transformaties van mensen die aantonen dat hard werken altijd loont 18 eenvoudige en goedkope ideeën om kinderen bezig te houden... zonder je toevlucht te nemen tot de technologie

Wat zie je in de afbeelding? Het antwoord onhult je ware psychologische aard

15.319
Advertisement

Er bestaat een zeer beroemde categorie van optische illusies die van twee of meer kanten kan worden bekeken en verschillende objecten vertegenwoordigen. Ze zijn interessant omdat ze ons laten zien hoe onze hersenen bekende figuren herkennen in dubbelzinnige vormen.

Maar als ze ook iets zouden vertellen over onze persoonlijkheid? Bekijk de afbeelding hieronder: welk figuur herken je als eerste?

Dit is de afbeelding.

Heb je als eerste de lippen, de bomen of de wortels opgemerkt?

De lippen.

foto: Max Pixel

Als je als eerste de lippen hebt opgemerkt, ben je een eenvoudig en rustig persoon die weet hoe hij met anderen om moet gaan. Je bent heel flexibel en je past je aan elke situatie aan. Soms kun je naïef lijken omdat je de neiging hebt om ook aan anderen je eerlijkheid te tonen. Mensen komen naar je toe als ze advies nodig hebben, omdat ze op je oordeel en vooral op jou vertrouwen.

Advertisement

De bomen.

Als je de bomen als eerste hebt opgemerkt, ben je een extrovert type. Ook al ben je beleefd, je bent niet het type dat zich laat beinvloeden of ontzag heeft voor anderen. Desalniettemin vind je het belangrijk wat anderen van je denken, je gelooft dat de sleutel tot het leven in contact staan met anderen, de uitwisseling van wederzijdse ervaringen en authentieke gemeenschap met elkaar is. Daarom ben je op zoek naar gezelschap, maar het is moeilijk om je vertrouwen te winnen en een goede vriend van je te worden. Je kunt je emoties verbergen als dat nodig is.

De wortels.

Als je als eerste de wortels hebt opgemerkt, ben je een introvert type dat niet persé wil zeggen dat je verlegen bent. Je haalt je energieën van binnenuit, oefent een buitengewone discipline tegenover jezelf uit en daarom kun je elke constructieve kritiek accepteren. Meestal word je gezien als "de verstandige" omdat je je woorden nauwkeurig afweegt en nooit zomaar iets zegt. Omdat je de lat hoog legt kun je van tijd tot tijd last hebben van problemen met zelfvertrouwen, maar je komt er altijd met je eigen kracht uit.

Advertisement

Dit vind je misschien ook interessant:

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt