Hij is 11 jaar en heeft zijn knieën naar achteren gebogen: een operatie heeft zijn manier van lopen veranderd - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij is 11 jaar en heeft zijn knieën…
Een man pakt onmiddelijk zijn telefoon wanneer hij een 'Engel' in de wolken middenop de snelweg ziet 16 foto's van katten voor en na de adoptie die je hart verwarmen

Hij is 11 jaar en heeft zijn knieën naar achteren gebogen: een operatie heeft zijn manier van lopen veranderd

Door Janine
7.415
Advertisement

De zwangerschap is een delicate periode, maar hoezeer er ook preventieve maatregelen kunnen worden genomen, er kunnen onvoorspelbare complicaties optreden die het leven van de baby op verschillende niveaus kunnen schaden.

Aldrin is een 11-jarige Thaise jongen, geboren met een kniedislocatie. Met andere woorden, hij heeft beide knieën omgedraaid. De artsen die hem bezochten, verwonderden zich zelfs over hoe hij bewoog.

Door aangeboren dislocatie van de knie buigen de knieën in de tegenovergestelde richting dan normaal.

Vanwege de misvormingen waarmee hij werd geboren, werd Aldrin geplaagd door zijn leeftijdsgenoten: dit veroorzaakte hem ernstige problemen van sociale integratie en op het gebied van persoonlijkheid.

"Toen we zijn röntgenfoto's zagen, vroegen we ons af hoe de arme jongen zou kunnen lopen ", zeggen de artsen die hem behandelden.

Twee stichtingen, de Cure Foundation en de Tim Tebow Foundation, hebben aangeboden om de jongen te opereren om hem het recht op een gezond leven te geven.

Een team van prestigieuze chirurgen heeft urenlang voortdurend gewerkt om de gewrichten, pezen en botten van het dijbeen van het kind te corrigeren en opnieuw uit te lijnen. De operatie, hoe ingewikkeld ook, is geslaagd.

Advertisement

Aldrin is inmiddels begonnen aan zijn revalidatiecursus en zet de eerste stappen al.

Het zal een veeleisende klus worden, maar voor Aldrin is er in elk opzicht een nieuw leven begonnen!

Blijf vechten, je kan het!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt