Jongen wanhopig: 4-jarig nichtje vernielt al zijn spaargeld

Janine image
door Janine

08 Mei 2023

Jongen wanhopig: 4-jarig nichtje vernielt al zijn spaargeld
Advertisement

Zoals we weten, zijn botsingen in families soms onvermijdelijk: we confronteren elkaar, soms heel geanimeerd en soms nemen we verschillende wegen. Dit verhaal heeft echter niets te maken met een stel dat uit elkaar gaat of met broers die besloten hebben alle relaties te verbreken. Maar er is hier wel iets voorgevallen.

De hoofdpersoon van dit verhaal had te maken met zijn 4-jarig nichtje toen hij ontdekte dat ze aan het “knutselen" was met "gekleurde stukjes papier"...

via Euro.eseuro

Advertisement
Arina Krasnikova/Pexels - Not the actual photo

Arina Krasnikova/Pexels - Not the actual photo

Diego Alexander hapte naar adem bij het zien van zijn nichtje en haar "werk". In feite had het kleine meisje met een schaar een groot aantal bankbiljetten uitgeknipt: al het spaargeld van de jongen. Niet één had het overleefd, elk bankbiljet was door de "vaardige" handen gegaan van het meisje dat die stukjes papier in verschillende delen had geknipt. Jammer dat die "rechthoeken" een bepaalde waarde hadden.

Diego had namelijk al lang gespaard om zijn gecrashte auto te kunnen repareren en dat geld was juist bedoeld om het voertuig van de jongen weer op de weg te krijgen.

Het kwaad was echter geschied en tot overmaat van ramp deed zich nog een ander probleem voor met betrekking tot die "dure grap".

Advertisement
Ksenia Chernaya/Pexels - Not the actual photo

Ksenia Chernaya/Pexels - Not the actual photo

In feite weigerden de ouders van het meisje categorisch om haar neef te betalen, en ontkenden ze elke verantwoordelijkheid voor de ongelukkige episode die had plaatsgevonden. "Het betekent dat ik zal moeten blijven sparen", verklaarde de troosteloze jongen in een video die hij op het net plaatste waarin hij de feiten opsomde.

Maar de gebruikers stonden volledig achter hem: "de ouders van het kleine meisje moeten jou compenseren! Het is duidelijk niet haar schuld voor wat er is gebeurd, maar er wordt van hen verwacht dat ze de fouten van hun dochter rechtzetten, aangezien ze verantwoordelijk zijn voor haar daden totdat ze meerderjarig wordt”, merkte iemand op, met instemming van talloze anderen.

Een andere gebruiker stelde voor om een ​​kleine inzamelingsactie te organiseren om Diego te helpen zijn spaargeld terug te krijgen. Wat vind je van dit verhaal?

Fotoblend/Pixabay - Not the actual photo

Fotoblend/Pixabay - Not the actual photo

Advertisement