Kleine visuele test: het aantal paarden dat je in de afbeelding kunt zien, kan iets over je persoonlijkheid zeggen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Kleine visuele test: het aantal paarden…
De Duitse politie slaat alarm over een nieuwe strategie die dieven gebruiken: hier gaat het om Een man pakt onmiddelijk zijn telefoon wanneer hij een 'Engel' in de wolken middenop de snelweg ziet

Kleine visuele test: het aantal paarden dat je in de afbeelding kunt zien, kan iets over je persoonlijkheid zeggen

Door Janine
37.967
Advertisement

Onze persoonlijkheid, evenals ons uiten op de manier waarop we ons tot anderen wenden of onze keuzes maken, beïnvloedt ook de manier waarop we de werkelijkheid waarnemen. Als we bijvoorbeeld verschillende mensen zouden vragen naar dezelfde afbeelding te kijken, zouden ze nauwelijks dezelfde details registreren. Sommigen van ons richten zich op het globale aspect van dingen, anderen zijn meer acute waarnemers, weer anderen worden geleid tot een meer afleidende en samenvattende visie.

We bieden je een leuk visueel spel om iets meer over jezelf te weten te komen. Kijk kort naar deze figuur: hoeveel paarden zie je? Hun aantal zal iets zeggen over je persoonlijkheid.

NB: Doe niet teveel moeite om zoveel mogelijk paarden te zien, het is geen quiz! Het registreert op natuurlijke wijze alleen die dingen die je instinctief ziet...

Van 1 tot 4 paarden

Als je minder paarden hebt geteld dan de vingers van een hand, betekent dit dat je een erg pragmatisch persoon bent, die de dingen liever op een globale manier ziet en een passende oplossing naar voren brengt. De details interesseren je niet al te veel, omdat je de voorkeur geeft aan het uiteindelijke effect als geheel.

Je zou waarschijnlijk - of je bent - een goede projectmanager zijn, omdat je het resultaat van iets kunt voorspellen en evalueren, zelfs zonder noodzakelijkerwijs alle details te kennen. Je werkt graag in teamverband en je gelooft niet in individualisme: in feite, zelfs als je zeker bent van jezelf, ben je niet egocentrisch. Je voelt je niet onmisbaar en je weet dat alleen dingen doen met passie en toewijding tot blijvende en constante resultaten kan leiden.

Tussen 5 en 10 paarden

Als je 5 tot 10 paarden hebt geregistreerd, betekent dit dat je iemand bent die de dingen serieus neemt en ernaar streeft het beste van zichzelf te geven. Soms kun je een perfectionist zijn, maar in het algemeen kun je de energie doseren op basis van het doel dat je moet bereiken.

Je bent je bewust van je doelen en verliest ze niet uit het oog, ook al is het proces waarmee je ze bereikt niet altijd lineair en kan tot wanorde leiden. Kortom, je bent efficiënt maar niet methodisch.

Je hebt een flinke dosis zelfvertrouwen, maar soms, als de dingen niet gaan zoals je denkt, kan het je ontmoedigen. Maar je hebt energie en doorzettingsvermogen: je bent iemand die niet snel opgeeft!

11 of meer paarden

Als je meer dan 10 paarden hebt gezien, ben je ongetwijfeld een uiterst precies persoon. Als je een taak hebt, stop je niet totdat je het hebt voltooid, en dit maakt je bijzonder betrouwbaar. Aan de andere kant riskeer je soms dat je vast blijft zitten in je eigen mentale processen, door te veel energie te besteden wanneer dat niet nodig is.

De gebieden waarin je jezelf op je gemak voelt, zijn zeker diegenen die veel geduld en precisie vergen: van wetenschap tot administratie is er geen nummer dat je ontgaat. Het enige waar je op moet letten is onzekerheid: dingen op een zorgvuldige manier doen is vaak een symptoom van onzekerheid, omdat je altijd aan het resultaat twijfelt en het altijd probeert te verbeteren. Werk aan jezelf, bekijk het risico... en geniet van je prachtige geschenk, waarbij je er rekening mee houdt dat je soms ook fouten kunt maken!

Heb je jezelf in onze beschrijvingen gevonden? Laat het ons weten in de comments en stel de test voor aan je vrienden!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt