Het eerste deel van het lichaam dat je onder de douche wast, kan onthullen welk type je bent

Janine image
door Janine

17 December 2018

Het eerste deel van het lichaam dat je onder de douche wast, kan onthullen welk type je bent
Advertisement

De manier waarop we elke dag de eenvoudigste en meest banale dingen doen, vertelt ons iets over onszelf, over onze persoonlijkheid, zoals wanneer we douchen of in bad gaan. Ieder van ons wast het lichaam namelijk te beginnen met een specifiek deel (schouders borst, rug, voeten) en hoewel dit gebaar misschien geen betekenis lijkt te hebben, is het dat in werkelijkheid wel: er zitten sommige eigenschappen van ons zijn achter. Laten we kijken wat ze zijn.

via socialnewsdaily.com

Advertisement
pixabay.com

pixabay.com

1. Het gezicht: eerst je gezicht wassen betekent zorgen voor het deel van het lichaam dat het eerst door de anderen wordt opgemerkt. Dit ogenschijnlijk banale gebaar verbergt een bepaald gevoel van innerlijk ongemak als we met anderen worden geconfronteerd, omdat we bang zijn voor wat anderen misschien denken. Men lijdt aan angst, en het accepteren van negatieve meningen over zichzelf is erg moeilijk.

2. De intieme delen: het eerst wassen van de intieme delen geeft aan dat je verlegen en introvert bent en een laag zelfbeeld hebt, iemand die binnen een groep niet opgemerkt wordt, maar die iedereen kent en waardeert.

3. Benen of armen: het wassen van je benen en armen vertegenwoordigt de grote kracht die je hebt om beslissingen te nemen, de vastberadenheid in wat je wilt en nederigheid. In de context van sociale relaties ben je iemand waarop mensen kunnen rekenen.

Advertisement
pixabay.com

pixabay.com

4. Haren: eerst je haar wassen betekent dat je een gedisciplineerde, ordelijke, praktische en precieze persoon bent die zich laat leiden door de hersenen en weinig door impulsiviteit.

5. De rug: De rug vertegenwoordigt het eigen bewustzijn, omdat het het zenuwstelsel en de hersenen betreft. Als je dit deel van het lichaam als eerste wast, ben je een voorzichtig persoon, op je hoede voor sociale relaties en je denkt lang na voordat je een beslissing neemt.

6. De schouders en de nek: de schouders hebben altijd de lasten gesymboliseerd en ze als eerste wassen duidt op de neiging om je je ervan te willen bevrijden. Als je je tijdens het douchen eerst focust op het bovenste deel van je lichaam, betekent dit dat je een positief mens bent, competitief en altijd bezig.

7. De borst: je borst wassen geeft aan dat je je zeker over jezelf voelt, ook wat betreft anderen, evenals pragmatisme en vastberadenheid bij elke keuze die moet worden gemaakt.

Welk gedeelte van je lichaam was jij als eerste? Komt het overeen met je persoonlijkheid?

 

Advertisement