De manier waarop jij en je partner elkaars hand vasthouden, onthult veel over je relatie - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De manier waarop jij en je partner elkaars…
Deze vrouw heeft ontslag genomen door haar baas een gedenkwaardige kennisgeving te sturen 13 geniale vaders die het ouderschap hilarisch hebben gemaakt

De manier waarop jij en je partner elkaars hand vasthouden, onthult veel over je relatie

Door Janine
3.652
Advertisement

In de liefde handelt iedereen volgens zijn eigen spontaniteit. Daarom is er niet één manier om te kussen, je partner te omhelzen of zijn hand vast te houden. Toch wordt elk van deze acties niet op een volledig ongedwongen manier gedaan: een psycholoog zou de manier waarop twee geliefden elkaar aankijken of een ander spontaan gebaar lezen als de precieze dynamiek van het paar .

Dit is wat we zullen proberen te doen in deze leuke test. Lees het profiel dat overeenkomt met de manier waarop jullie elkaars hand vasthouden!

Hoe houden jij en je partner elkaars hand vast?

1. Met gekruiste vingers. De vingers van iemand die verstrikt zijn in die van de ander symboliseren een grote passie en een diepe band. Door elkaar zo vast te houden, moeten beide partners elkaar de hand geven. Daarom weerspiegelt dit ook de juiste balans in het stel.

2. Palmen naar binnen gericht. Als je je hand op deze manier vasthoudt, betekent dit dat er veel respect en genegenheid tussen jullie bestaat, maar die passie waardoor het vuur in een paar blijft branden ontbreekt. Dit betekent niet dat je relatie voorbestemd is om te eindigen: je bent gewoon niet zo'n stel die altijd op zichzelf gericht is, maar ook belang hecht aan jezelf. De persoon van wie de hand naar voren is, is de 'overheersende' persoon, die vaker beslissingen neemt.

3. Elkaars vingers vasthoudend. Deze manier om elkaars hand vast te houden, weerspiegelt de neiging van de twee partners om hun onafhankelijkheid te behouden. Het kan ook symbool staan voor een zekere angst om een liefdesrelatie aan te gaan, uit angst voor teleurstelling. Binnen een 'gedateerd' stel kan het betekenen dat er iets is veranderd in de gevoelens van degenen die slechts een vinger van zichzelf geven.

En jij, hoe pak jij gewoonlijk de hand van je partner? Komt het profiel overeen met jouw situatie?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt