De 4-jarige dochter gooit de telefoon in zee omdat haar vader het tijdens de vakantie maar bleef gebruiken - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De 4-jarige dochter gooit de telefoon…
Deze hond is zojuist door zijn baasjes achtergelaten in een asiel je leest het verdriet in zijn ogen 18

De 4-jarige dochter gooit de telefoon in zee omdat haar vader het tijdens de vakantie maar bleef gebruiken

Door Janine
4.288
Advertisement

Technologie verbetert ons leven elke dag, tot het punt dat sommige voorwerpen onmisbaar zijn geworden. Allereerst smartphones: alomtegenwoordig, zonder hen voelen we ons verloren of zelfs wanhopig.

Als het aan de ene kant onze mogelijkheden om ons met anderen te verbinden lijken te vergroten, wordt het in toenemende mate aan de kaak gesteld hoe deze virtuele relaties de echte niet kunnen en mogen vervangen.

En dit is precies wat dit kind lijkt te zeggen tegen haar vader - op een extreme maar effectieve manier.

Het meisje in kwestie heet Alisa, en is 4 jaar oud: laat je niet misleiden door haar jonge leeftijd, het kleine meisje weet precies wat ze wil en hoe het te krijgen.

In dit geval gaat het om de vader: de Russische rapper Timati, 34 jaar, is namelijk bezig met een telefoongesprek, dat nogal lang blijkt te duren - te lang, vond Alisa.

De twee zijn op vakantie op een jacht in de buurt van Saint Tropez - en het is duidelijk dat het kleine meisje verwachtte dat ze haar vader helemaal - of bijna - voor zichzelf zou hebben.

Moe om op haar beurt te moeten wachten, roept Alisa haar vader verschillende keren, probeert zijn aandacht te trekken, maar zonder succes.

Uiteindelijk krijgt ze een geweldig idee, en ze begrijpt dat ze om haar doel te bereiken geen tijd te verliezen heeft.

Profiterend van een moment waarop de vader de telefoon neerlegt, aarzelt het kind geen moment en heeft maar één doel: de smartphone van de vader.

Advertisement

Alisa pakt hem en kijkt naar de zee - haar grote bondgenoot: zonder twee keer na te denken gooit ze de gehate vijand, de smartphone, in het water.

De snelheid van het gebaar van het kind laat de vader volledig versteld staan en doet de rapper sprakeloos staan.

Maar misschien is het ook de wijsheid van zijn dochter: hoe kan hij haar berispen omdat ze tijd wil doorbrengen met haar lieve vader, bovendien op vakantie?

Alisa heeft het echt niet verkeerd gedaan! We hopen dat de vader zich daarom heeft hersteld van de schok en, na de les te hebben geleerd, de rest van de reis heeft gewijd aan de kleine - maar zeer slimme - Alisa.

Un post condiviso da Black Star (@timatiofficial) in data:

Dit is de video die viral ging op Instagram: opgepast ouders, bekijk het filmpje goed om dit te voorkomen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt