Hond vergezelt zijn beste vriend vanaf de eerste schooldag tot het afstuderen

Janine image
door Janine

13 December 2022

Hond vergezelt zijn beste vriend vanaf de eerste schooldag tot het afstuderen
Advertisement

Wanneer je besluit een huisdier in huis te verwelkomen, is dat altijd een blije gebeurtenis. In de meeste gevallen denken veel mensen in eerste instantie dat ze deze stap zetten om wat eenvoudig gezelschap in huis te hebben, maar ze realiseren zich al snel dat het harige wezentje voor hen zoveel meer is: het maakt deel uit van het gezin, is altijd aanwezig tussen gelukkige mijlpalen en tedere gebaren van troost in moeilijke tijden.

Een voorbeeld hiervan is Ruger, een hondje dat zijn beste vriend vergezelde vanaf zijn eerste schooldag op de basisschool tot aan het behalen van zijn diploma.

via TheDodo

1st day of 1st grade/ graduation night 12th grade. I'm an absolute emotional basket case, so happy Ruger has pulled through long enough to make it for Dyls graduation ♥️

Pubblicato da Corie Bliss su Lunedì 15 giugno 2020

Ter gelegenheid van zijn eerste schooldag poseerde de kleine Dylan Bliss met een schattige puppy genaamd Ruger aan zijn zijde. Er ontstond onmiddellijk een intense vriendschap tussen de twee en Ruger deelde alle belangrijke gebeurtenissen en ervaringen van onschatbare waarde die Dylan hebben gevormd tot de jonge man die hij nu is. "In welke klas ik ook zat, ik heb altijd herinneringen aan thuiskomen en begroet worden door Ruger bij de deur", merkte hij op.

Na 11 jaar bedacht Dylan om naast zijn beste vriend een nieuwe foto te maken: dit keer is het hondje echter oud geworden en staat Dylan in de wereld van de jonge volwassenen. De foto waarop ze samen te zien zijn, zie je de jongen in zijn afstudeeruniform, direct na de ceremonie van het lyceum dat hij net heeft afgerond. Zijn moeder, Corie, besloot beide kiekjes op Facebook te delen en Dylan was blij met een foto die de betekenis van Ruger in zijn leven en de loyaliteit en genegenheid die ze hebben goed weergaf.

Advertisement
Pubblicato da Corie Bliss su Sabato 5 agosto 2017

"Tussen de eerste schooldagen en familie-uitjes is Ruger er altijd. Op vakantie, uit school, hij zit altijd op de bank of wandelt met ons mee. Hij is praktisch in elke herinnering van mijn leven", merkte Dylan op. “Het is waar. Ik heb tientallen foto's van onze mooie hond,” voegde Corie eraan toe. "We hebben een kleine boerderij en hij houdt van al zijn dieren. Hij vindt het heerlijk om de hele dag rond en in en uit het zwembad te rennen. Hij heeft een heel goed leven. We hebben Ruger sinds zijn geboorte. Hij is een onderdeel van ons leven.”

En we hopen dat hij er nog lang deel van kan blijven uitmaken en zijn vriend zal begeleiden bij de mijlpalen die hij in de toekomst zal bereiken.

Advertisement