Een meisje wordt gepest door haar klasgenoten: haar beste vriend verrast haar met een emotionele serenade

Janine image
door Janine

17 September 2018

Een meisje wordt gepest door haar klasgenoten: haar beste vriend verrast haar met een emotionele serenade
Advertisement

Naar een andere stad verhuizen is altijd moeilijk. Je laat je oude leven met vriendschappen, dagelijkse gewoonten en plaatsen achter je. Voor een kind is dat zo mogelijk nog moeilijker! Op een nieuwe school wennen, in een nieuwe klas nieuwe vrienden proberen te maken is nooit eenvoudig. Het is het geval van een meisje dat net naar El Paso in Texas is verhuisd, en maar één vriend heeft... Een vriend die voor 10 telt!

Advertisement
Ruby Jimenez/Facebook

Ruby Jimenez/Facebook

Het nieuwe kind in de stad of op school zijn, is helemaal niet zo eenvoudig, het meisje dat de hoofdpersoon van deze video is, weet het maar al te goed, ze zit net op een nieuwe school in El Paso (Texas). Ondanks de inspanningen om te proberen vriendelijk en liefdevol voor iedereen te zijn, lukt het haar niet om vrienden te maken. Maar slechts één goede vriend is genoeg om het leven op school minder ingewikkeld te maken! Dit meisje met een vriendelijk en lief karakter, slaagde er tijdens de eerste maanden van school in om een zeer sterke band van vriendschap met één kind te sluiten.

Op een dag had het meisje het nogal moeilijk omdat ze het doelwit was van haar pestende klasgenoten. Wetend wat er was gebeurd, zocht de jongen naar de beste manier om het humeur van zijn vriendin op te beuren en haar zijn nabijheid en steun te tonen. Het is duidelijk dat hij zijn doel volledig heeft bereikt!

 

Advertisement
Ruby Jimenez/Facebook

Ruby Jimenez/Facebook

Gewapend met een lied en de luidsprekers van de auto van zijn moeder die duidelijk zijn medeplichtige was, besloot het kind om zijn nieuwe vriendin een serenade te brengen. Het gekozen nummer is "Count On Me" van Bruno Mars, een lied dat spreekt over het belang van vriendschap, door de jongen geïnterpreteerd met intensiteit . Aan het einde van de voorstelling is de reactie die het meisje heeft echt emotionerend!

De video die is gepubliceerd door de moeder van de jongen, Ruby Jimenez, is het hele web rondgegaan en is duizenden keer gedeeld en heeft iedereen enthousiast gemaakt. Je vindt een deel van dit emotionele optreden aan het eind van het artikel!

Advertisement