Vrouw bevalt van haar derde kind: ze zijn allemaal in verschillende jaren geboren, maar op dezelfde maand en dag!

Janine image
door Janine

16 November 2023

Vrouw bevalt van haar derde kind: ze zijn allemaal in verschillende jaren geboren, maar op dezelfde maand en dag!
Advertisement

Als je een kind op de wereld brengt, ben je altijd positief verbaasd, doordrongen van een ongeëvenaard gevoel van vreugde en blijdschap: er gaat een hele nieuwe wereld open en een mooie toekomst met je nu uitgebreide gezin ligt voor je. Het ouderschap kan beangstigend zijn, vooral als je meerdere kinderen hebt om voor te zorgen. Positieve emoties zijn echter voorbestemd om alle angsten weg te nemen en ons echt geluk te schenken.

De verwondering kan alleen maar groter worden als we ons een aantal belangrijke details realiseren, net zoals dit gezin is overkomen, wier verhaal op zijn zachtst gezegd verrassend is: drie geboorten, drie meisjes, op 3 september!

Advertisement

Het verhaal van de familie Turner

Het verhaal van de familie Turner

Good Morning America/Youtube

Jeremy en Sauhry Turner, woonachtig in Ocala, in Florida, konden niet gelukkiger zijn geweest toen op 3 september 2020 hun eerste dochter – Jasmine – werd geboren. Een jaar later werd dat geluk echter in zekere zin vernieuwd en vermenigvuldigd: op 3 september 2021 werd hun tweede dochter, Jessica, geboren.

Het echtpaar was dus al protagonist van het bijzondere toeval dat ze in dezelfde maand en op dezelfde dag in twee verschillende jaren twee dochters hadden gekregen, maar het lot had nog een laatste grote verrassing in petto: Sauhry Turner was voor de derde keer zwanger en stond op het punt te bevallen...

Het derde kindje, Juliet, werd in uitstekende gezondheid geboren op... 3 september 2023! Nu was het misschien geen toeval meer.

Advertisement

De 3 kleine zegeningen

De 3 kleine zegeningen

Good Morning America/Youtube

Verpleegkundigen en artsen waren allemaal sprakeloos, verbijsterd en verbaasd over een gebeurtenis waarvan ze allemaal toegaven dat het de eerste keer was dat ze er getuige van waren. Binnen korte tijd, gedurende de geboorte van de laatste baby, was het hele ziekenhuis in rep en roer en hoorde het bijzondere verhaal van het stel: "ze waren gewoon geschokt en wisten niet wat ze moesten zeggen", vertelt de vader van de driedochters, Jeremy.

Het vreemde toeval brengt echter ook enkele organisatorische problemen met zich mee: "we weten nog steeds niet hoe we de verjaardagen van onze dochters moeten vieren. Toen Juliet werd geboren, bracht ik een deel van de tijd door met het vieren van mijn andere twee meisjes door ze cadeautjes te geven en een taart mee naar huis te nemen, en daarna ging ik terug naar het ziekenhuis,” voegde Jeremy eraan toe.

Nu is het stel van plan alle drie de prachtige kleine meisjes binnenkort mee te nemen op reis naar Disney World en ze kunnen niet wachten om getuige te zijn van hun groei, klaar om hen te helpen en liefdevol te begeleiden naar hun toekomst.

Advertisement