Moeder reageert op de nieuwe zwangerschap van haar dochter: haar vreugdekreten zijn pure emotie

Janine image
door Janine

03 Maart 2024

Moeder reageert op de nieuwe zwangerschap van haar dochter: haar vreugdekreten zijn pure emotie
Advertisement

Het gelukkige nieuws van een zwangerschap is een uniek moment in iemands leven: de reacties van vrienden en familie kunnen gevarieerd en gedenkwaardig zijn.

De jonge vrouw, hoofdpersoon uit dit verhaal, weet er alles van: haar aankondiging van een nieuwe zwangerschap werd door haar moeder op een heel bijzondere manier ervaren! De video van de twee moeders werd al snel populair en talloze gebruikers gaven commentaar. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

Advertisement

Een onstuitbare verbazing

Een onstuitbare verbazing

@ jordanflom/Instagram

Kinderen zijn een zegen, het is moeilijk om er anders over te denken. Hoe dan ook, niet iedereen reageert op dezelfde manier als hij of zij het nieuws ontvangt: van de persoon die de baby draagt, tot haar partner, tot haar naaste familieleden en vrienden; iedereen zal de gelukkige gebeurtenis op zijn eigen manier “interpreteren”.

Uiteraard bestaat er geen juiste manier om te reageren, ongeacht de rol die je speelt. Deze oma verraste echter iedereen. Waarom? Omdat de euforie, de vreugde die haar overviel, uit elke porie sijpelde, zodat ze niet anders kon dan het uitschreeuwen van blijdschap!

Het meest interessante is dat de vrouw al een keer oma was geworden en daarom vraag je je af: "waarom zulk uitbundig gedrag?" Het antwoord wordt meteen duidelijk als je de gebaren van de jonge zwangere vrouw bekijkt!

Advertisement

Het nieuws van de zwangerschap

@ jordanflom/Instagram

We kunnen namelijk zien dat ze haar moeder een laptop laat zien waarop vermoedelijk een echo staat van de nieuwe zwangerschap. De vrouw lijkt meteen te begrijpen wat er aan de hand is en draait zich snel naar haar dochter toe, met haar mond wijd open en klaar om uit te barsten in een luide schreeuw van blijdschap.

De dochter - die bovendien haar kleine meisje in haar armen houdt - kijkt haar glimlachend aan en steekt, alsof ze wil bevestigen wat de moeder zojuist heeft gezien, een hand op met drie vingers. Op dit punt "ontploft" de moeder omdat ze zichzelf niet langer kan bedwingen in een opgewonden kreet uit haar longen die enkele seconden aanhoudt.

Het is zo luid en intens dat zelfs zij verrast is door het geluid dat ze zojuist heeft geproduceerd en ze bedekt instinctief haar mond met beide handen! Vervolgens zijn er aan het einde van de video blijkbaar enkele maanden verstreken en zien we op de voorgrond de oma die de drie jongens in haar armen houdt: haar kleinkinderen die zojuist geboren zijn. We zien haar ontspannen en volkomen sereen terwijl ze op kalme toon zegt: "dit is het mooiste". De video kreeg al snel bijna 120.000 positieve reacties, laten we eens kijken naar enkele van de meest populaire reacties.

Het commentaar van gebruikers op Instagram

"Ik denk dat ze haar kleindochter heeft laten schrikken: het kleintje in haar armen moet gedacht hebben: ‘oma, waarom schreeuw je zo?'" schreef iemand, “Mooiste reactie ooit: ik heb de beelden verschillende keren gezien”, schreef een ander, "Ik krijg er kippenvel van, ik ben onlangs oma geworden en het is de mooiste ervaring ooit", schreef weer een ander.

“Baby’s zien eruit als kleine poppen, ze zijn zo schattig”, merkte iemand op. “De mooiste reactie die ze kon krijgen!”, schreef iemand anders. Wat was de meest sensationele reactie waarvan je getuige bent geweest bij de onthulling van een zwangerschap?

Advertisement