Een kind van 1 jaar stapt het zwembad in en laat ons zien hoe het hebben leren zwemmen je leven kan redden - BekijkDezeVideo.nl
x
Een kind van 1 jaar stapt het zwembad…
Deze honden zijn in hun kooien achtergelaten tijdens de orkaan Florence: enkele vrijwilligers keerden terug om hen te redden 6 natuurlijke remedies om muggen definitief bij je uit de buurt te houden

Een kind van 1 jaar stapt het zwembad in en laat ons zien hoe het hebben leren zwemmen je leven kan redden

06 Oktober 2018 • Door Janine
8.657
Advertisement

Afleiding of fataliteit: vermijdbare tragedie of niet. Het verdrinken van een kind in een zwembad blijft een tragische gebeurtenis die de gevoelens van elke ouder beïnvloedt. Met kinderen naar het zwembad gaan is even onschuldig als gevaarlijk waarvoor we de juiste voorzorgsmaatregelen moeten nemen.

Een van deze, en het meest effectieve, is om het kind al in de eerste paar maanden van zijn leven te leren zwemmen: denk aan hoeveel tragedies voorkomen hadden kunnen worden als het kind wist te blijven drijven, lang genoeg om de aandacht van de ouders te trekken .

We hebben het niet over iets onmogelijks: kinderen leren zwemmen is vrij eenvoudig.

Grace Fanelli is een vrouw die in Florida, Verenigde Staten woont, en heeft besloten haar kinderen meteen vertrouwd te maken met water. Om hen de liefde voor zwemmen over te brengen, maar ook om zichzelf te verdedigen tegen een eventualiteit die altijd op de loer ligt.

Haar twee dochters hebben leren zwemmen toen ze negen maanden oud waren: ongelofelijk als nadenkt over de mobiliteit en capaciteiten van een baby van nog geen jaar oud.

Behalve de meisjes heeft Grace nog een jongere zoon die nu een jaar is.

Het is duidelijk dat hij ook een waterrat is: in deze video kun je hem het zwembad zien instappen en zijn vaardigheden laten zien, onder aanvoering van de moeder die de scène filmt.

Het kind gaat kopje onder, beweegt zijn benen om zichzelf drijvend te houden en om op adem te komen draait hij even later op zijn zij: alles met extreme nonchalance, alsof het iets natuurlijks is.

Om precies te zijn, is de video is een paar weken na zijn eerste verjaardag opgenomen!

Kinderen leren zwemmen - zoals je kunt zien kunnen ze dat al op jonge leeftijd leren - is een beslissing die cruciaal en levensreddend kan zijn in ongelukkige situaties: afleidingen van mama en papa kunnen gebeuren en zijn onvoorspelbaar. De enige manier om te proberen het ergste te voorkomen, is door de kinderen kennis te laten maken met het water.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt