Hoe je deuken in een auto op een eenvoudige en voordelige manier kunt repareren

Janine image
door Janine

01 Oktober 2018

Hoe je deuken in een auto op een eenvoudige en voordelige manier kunt repareren
Advertisement

De auto is ongetwijfeld iets zeer waardevols voor eenieder van ons. Misschien vanwege de investering op het moment van aankoop of voor het belang in het dagelijks leven, er is nooit een goed moment om het zelfs alleen maar esthetisch te beschadigen. Om de schade te verhelpen, moeten we daarom onze portefeuilles bij de hand houden en veel geld betalen om de auto er weer als nieuw uit te laten zien. Gelukkig is er deze zeer goedkope oplossing om deuken in een auto te repareren en de auto er weer als nieuw uit te laten zien!

Advertisement
 Mad4Motors/YouTube

Mad4Motors/YouTube

Helaas hebben we weleens, ondanks de zorg die we besteden aan het beschermen van onze auto, een deuk of onuitwisbare krassen. Er bestaan natuurlijk oplossingen om deuken te repareren, maar die zijn vaak erg duur, zoals de tussenkomst van carrosseriebouwers en monteurs. Gelukkig hebben we een oplossing voor je gevonden, een zelfbedachte oplossing die heel voordelig is om een auto uit te deuken.

Alles wat je nodig hebt is gekookt water, koud water en wat handigheid. Door het getroffen gebied nat te maken met zeer heet water en het onmiddellijk af te koelen met ijskoud water, zul je merken dat de carrosserie in zijn oorspronkelijke staat terugkeert! Dit komt door de plotselinge temperatuurverandering van het metaal, die in deze gevallen zou kunnen terugkeren naar zijn oorspronkelijke vorm.

Aan het einde van het artikel kun je de video vinden die de effectiviteit van de behandeling laat zien en hoe je deze kunt toepassen, probeer het zelf en laat ons weten hoe het ging!

Advertisement