Ze laten hun baby voor het eerst aan de chihuahua zien... de reactie is liever dan verwacht - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze laten hun baby voor het eerst aan…
24 redenen die de teckel tot een van de leukste honden ter wereld maken Brandend maagzuur: 7 voedingsmiddelen die kunnen helpen het te bestrijden zonder medicijnen

Ze laten hun baby voor het eerst aan de chihuahua zien... de reactie is liever dan verwacht

Door Janine
2.292
Advertisement

Kinderen en honden zijn in staat om een perfecte harmonie te hebben vanaf het eerste moment dat ze samen doorbrengen, en worden in een korte tijd metgezellen van avonturen en kattenkwaad. Het moment waarop een pasgeboren baby thuis wordt gebracht, is altijd delicaat en moeilijk om mee om te gaan. Misschien te wijten aan het teveel aan zorg van de ouders, misschien omdat we niet weten hoe onze trouwe vriend zal reageren, maken we ons altijd een beetje te veel zorgen. Dit is niet het geval bij deze hond die het moment veel eenvoudiger maakte en de baby op haar eigen manier verwelkomde!

Eddie en Yvonne zijn een stel dat net als vele anderen heeft besloten een gezin te stichten samen met hun kleine chihuahua Quica. Sinds de vrouw zwanger werd, was het de hond die het meest opgewonden was en negen lange maanden lang de buik van de vrouw bewaakte, blafte en gromde naar degenen die te dicht bij haar in de buurt kwamen. Toen Nicholas, een prachtige baby, ter wereld kwam, wisten Eddie en Yvonne niet hoe Quica zou reageren, of ze jaloers zou zijn op Yvonne en hoe ze dit probleem zouden kunnen oplossen?

Volgens deskundigen is de beste manier om een pasgeboren baby aan je hond voor te stellen om het stap voor stap te doen, zodat hij kan wennen aan nieuwe geuren en aan het nieuwe gezinslid die zijn leven drukker kan maken. Je moet niets forceren om ze kennis met elkaar te maken, het heeft zoals alles wat tijd nodig.

De video die je hieronder ziet is de leuke en onverwachte reactie van de hond Quica, zodra ze de kleine Nicholas zag. We kunnen wel zeggen dat het kleine hondje in recordtijd gewend is geraakt!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt