7 signalen om te begrijpen of je partner echt verliefd op je is - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
7 signalen om te begrijpen of je partner…
Dit is waarom het niet gemakkelijk is om iemand met het sterrenbeeld Vissen volledig te begrijpen Een man maait het gazon van zijn ex-vrouw: wanneer de kinderen hem vragen waarom, doet het antwoord hen ontroeren

7 signalen om te begrijpen of je partner echt verliefd op je is

Door Janine
4.642
Advertisement

Het is nooit gemakkelijk te begrijpen of de persoon van wie je houdt in werkelijkheid het meest geschikt is om een gezin mee te stichten en je leven samen mee door te brengen. Er zijn mensen die hun hele leven wachten op de juiste persoon, maar er zijn stellen die jaren verspillen met het proberen om relaties te laten werken die voorbestemd zijn om in de kiem gesmoord te worden. Als je op zoek bent naar je soulmate of wilt weten of je partner erg verliefd op je is, zijn hier 7 eenvoudige aanwijzingen om te voorkomen dat je de verkeerde persoon kiest.

1. Het is de beste vriend die je kunt hebben

foto: Pxhere

Iedereen heeft een paar beste vrienden die klaar staan om je te helpen in tijden van nood. Als je het geluk hebt om je partner als beste vriend te hebben, is het een soort nauwe en duurzame band die niet te vergelijken is met iemand anders in de wereld! Als je elke ochtend wakker wordt naast de persoon waarvan je denkt dat hij je beste vriend is, mag je je heel gelukkig prijzen!

2. Hij is er altijd als je hem nodig hebt

foto: Pixabay.com

In de moeilijkste momenten, of dat nu een tragische gebeurtenis of iets belangrijks op werkniveau is, moet men noodzakelijkerwijs als een team werken. De partner die van je houdt, staat altijd aan jouw kant en staat klaar om je te helpen wanneer je hem nodig hebt.

Advertisement

3. Hij speelt nooit met je gevoelens

foto: Pixabay.com

Als iemand echt van je houdt, zal hij nooit proberen je emoties en gevoelens te manipuleren. Ware liefde is gebaseerd op eerlijkheid en communicatie tussen twee mensen.

4. Hij gelooft in je capaciteiten

foto: Pixabay.com

Een partner die erg verliefd is, kan ook worden herkend aan het soort vertrouwen die hij in jouw capaciteiten heeft. In moeilijke momenten is hij altijd dicht bij je, maar hij heeft altijd een volledig bewustzijn en vertrouwen in de middelen waarover je beschikt.

5. Zelfs als hij je niet begrijpt, blijft hij het proberen

foto: Pixabay.com

Mensen kunnen min of meer empathie voelen voor iemand anders. De motivaties hebben echter niet altijd dezelfde waarde voor mensen. Iemand die echt verliefd is, zal op alle mogelijke manieren proberen de motivaties van de partner te begrijpen, zelfs als deze volledig onverenigbaar is met zijn gedachten.

Advertisement

6. Hij weet hoe je je beter kunt voelen

foto: Pixabay.com

Wederzijdse liefde creëert een verbinding en een heel diepe band, dus zelfs in de moeilijkste situaties zal hij je altijd weer laten lachen.

7. Hij houdt je bescheidenheid intact

Het is goed om succesvol te zijn en te geloven in je mogelijkheden, maar je moet altijd rekening houden met je afkomst. Hij die van je houdt, zal je bescheiden kant bewaren en je voor altijd beschermen.

Deze 7 punten zijn een goed startpunt om echt te begrijpen of de persoon van wie je houdt de juiste is. Het is duidelijk dat een relatie gebaseerd is op vele andere factoren en elk stel is een ander geval!

Tags: BruiloftenLiefde
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt